Klik hier als u meer wilt lezen over ons privacybeleid en gebruik van cookies.

(Niet meer tonen)

Robert Mikelsons: 'Rechters zijn niet objectief!!111'

Geplaatst door Michael van der Galien op 6 maart, 2013 - 16:00

Hmhm.

Robert Mikelsons, u weet wel die kinderverkrachter, kreeg het vandaag een aantal maal aan de stok met de rechters in zijn strafzaak. Hij vond ze namelijk 'bevooroordeeld':

M.'s advocaten Wim Anker en Tjalling van der Goot vroegen op zeker moment belet om met hun cliënt te kunnen overleggen. Daarna leek de stemming te verbeteren, totdat nieuwe, kritische vragen van het hof M. andermaal dermate irriteerden dat hij opnieuw op hoge toon zijn twijfels over de raadsheren van het hof uitte.

Hun misdaad? Ze probeerden erachter te komen hoe Mikelsons precies te werk ging, wat hij deed, etc. De pedo vindt dat veels te ver gaan. Kinderen verkrachten is tot daar aan toe, maar je aan een echt verhoor onderwerpen? Nein! (of wat 'nee' dan ook maar is in het Lets)

Reacties

Bas op 6 maart, 2013 - 16:48

Normaal is de straf levend

Normaal is de straf levend villen. Dat voldoet. Erger zijn rechters en innen die hem willen hervormen. Tot hun ideaal D66 mens. Dan is het  niet verbazingwekkend dat een Maya het zag aankomen.

Caroline op 6 maart, 2013 - 17:04

Getraind als we zijn door

Getraind als we zijn door politieseries op tv, denken te veel mensen dat moordenaars en verkrachters en aanverwant tuig, ook maar iets interessants te berde te brengen hebben. Dat hebben zij niet, want voor zaken als het verkrachten en vermoorden van anderen, heb je nu eenmaal een uiterst lege, platte geest nodig en een wereldbeeld dat alleen al klein is omdat het alleen om jezelf draait.

De aandacht voor al die schoften hier (ook Van der Sloot komt regelmaitg voorbij) draagt vreemd genoeg, wel bij aan een soort heldenstatus voor deze onverkwikkelijken. En erger: door je te fixeren op deze viezerikken draag je er aan bij dat de echte, de grootste viezerikken, te makkelijker aan de aandacht ontsnappen. Want een crimineel, dat is een ongeletterde idioot die niet ens de sjoege heeft zich in een rechtszaal 'sociaal wenselijk' te gedragen, niet? Nou, niet dus, want de grootste criminelen zijn nog steeds degene die dat maar al te goed weten, hoe ze dat moeten doen. Zo goed zelfs dat ze zelfs niet eens in een rechtszaal belanden.

Het enige wat aan die M. boeiend zou kunnen zijn, zijn de klanten die hij voor zijn weerzinwekkende handel had, en het hoe en waarom van zijn Afrikaanse 'werk'. Daarover horen we dan ook niets, noppes, nada, net zoals we niets horen over zijn directeur, Albert Dernth, voor al uw kinderfeestjes.

© 2009 - heden Dagelijkse Standaard. Alle rechten voorbehouden.