Robert Mikelsons: ‘Rechters zijn niet objectief!!111′

Foto:

Hmhm.

Robert Mikelsons, u weet wel die kinderverkrachter, kreeg het vandaag een aantal maal aan de stok met de rechters in zijn strafzaak. Hij vond ze namelijk ‘bevooroordeeld':

M.’s advocaten Wim Anker en Tjalling van der Goot vroegen op zeker moment belet om met hun cliënt te kunnen overleggen. Daarna leek de stemming te verbeteren, totdat nieuwe, kritische vragen van het hof M. andermaal dermate irriteerden dat hij opnieuw op hoge toon zijn twijfels over de raadsheren van het hof uitte.

Hun misdaad? Ze probeerden erachter te komen hoe Mikelsons precies te werk ging, wat hij deed, etc. De pedo vindt dat veels te ver gaan. Kinderen verkrachten is tot daar aan toe, maar je aan een echt verhoor onderwerpen? Nein! (of wat ‘nee’ dan ook maar is in het Lets)

In dit artikel