Rutte rouwt om Chavez

Foto:

Belachelijk

Dit is dus echt te zot voor woorden. Hugo Chavez was een dictator pur sang. De man onderdrukte de opposite en kritische journalisten genadeloos en was beste vrienden met lieden als Kim (Noord-Korea) en Castro (Cuba). Ook had hij banden met islamitische extremisten, waaronder terroristen en natuurlijk president Ahmadinejad van Iran.

En wat doet Rutte Die ‘condoleert’ Venezuelanen met hun ‘verlies’. I kid you not.

Rutte laat weten te denken aan de Venezolaanse bevolking en de regering. “Wij wensen hen sterkte bij het verwerken van dit verlies. Onze landen hebben nauwe banden: historisch, cultureel en economisch. Aan die relaties hechten we waarde, vandaag en in de toekomst”, aldus de premier.

Dan heb je er dus echt helemaal niets van begrepen. Triest.

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!