Rutte rouwt om Chavez

Foto:

Belachelijk

Dit is dus echt te zot voor woorden. Hugo Chavez was een dictator pur sang. De man onderdrukte de opposite en kritische journalisten genadeloos en was beste vrienden met lieden als Kim (Noord-Korea) en Castro (Cuba). Ook had hij banden met islamitische extremisten, waaronder terroristen en natuurlijk president Ahmadinejad van Iran.

En wat doet Rutte Die ‘condoleert’ Venezuelanen met hun ‘verlies’. I kid you not.

Rutte laat weten te denken aan de Venezolaanse bevolking en de regering. “Wij wensen hen sterkte bij het verwerken van dit verlies. Onze landen hebben nauwe banden: historisch, cultureel en economisch. Aan die relaties hechten we waarde, vandaag en in de toekomst”, aldus de premier.

Dan heb je er dus echt helemaal niets van begrepen. Triest.

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!