Klik hier als u meer wilt lezen over ons privacybeleid en gebruik van cookies.

(Niet meer tonen)

Schreeuwende geit vs. Obama

Geplaatst door Frank Verhoef op 5 maart, 2013 - 14:00

President Barack Obama is op z'n zachtst gezegd niet blij met de automatisch ingegaan bezuinigingen. Het doemscenario dat Obama schetst, is nogal overtrokken, zeggen tegenstanders. Een paar grappenmakers hebben daarom deze video gemaakt, waarin Obama's anti-bezuinigingsverhaal wordt gecombineerd met een op dit moment behoorlijk populaire internetmeme. Gniffel.

Reacties

BigLjohn op 5 maart, 2013 - 17:43

Een typische overeenkomst met Obama

Een typische overeenkomst met Obama. Hij blert namelijk als een geit. Als hij spreekt zegt hij niets, of hij misleid, liegt, en als hij zwijgt smeedt hij snode plannetjes. De Amerikenan zijn net zo gek als Nederlanders als het op verkiezingen aankomt. Zij kozen net als wij een doortrapte en een smerige figuur om hun land te besturen !

jwhueting op 5 maart, 2013 - 18:57

Ik vond Saturday Night Live

Ik vond Saturday Night Live ook wel grappig:

http://www.youtube.com/watch?v=4c1zZ9x7UJE 

Hans_VS op 6 maart, 2013 - 00:16

Bangmakerei!...

Dat is wat het is... Mensen (en geiten) bang maken...

© 2009 - heden Dagelijkse Standaard. Alle rechten voorbehouden.