Schreeuwende geit vs. Obama

President Barack Obama is op z’n zachtst gezegd niet blij met de automatisch ingegaan bezuinigingen. Het doemscenario dat Obama schetst, is nogal overtrokken, zeggen tegenstanders. Een paar grappenmakers hebben daarom deze video gemaakt, waarin Obama’s anti-bezuinigingsverhaal wordt gecombineerd met een op dit moment behoorlijk populaire internetmeme. Gniffel.

Like De Dagelijkse Standaard op Facebook en word lid van onze sprankelende, levendige community.

Frank Verhoef

Frank Verhoef is adjunct-hoofdredacteur van De Dagelijkse Standaard, hoofdredacteur van Frankenvrijamerika en freelance-journalist. Volg hem op Twitter: @fverhoef.
3 reacties
  1. Een typische overeenkomst met Obama. Hij blert namelijk als een geit. Als hij spreekt zegt hij niets, of hij misleid, liegt, en als hij zwijgt smeedt hij snode plannetjes. De Amerikenan zijn net zo gek als Nederlanders als het op verkiezingen aankomt. Zij kozen net als wij een doortrapte en een smerige figuur om hun land te besturen !

Reacties zijn niet (meer) mogelijk.