Smeets: “Ik heb mijn werk misschien niet altijd goed gedaan”

Foto:

Joh.

Wat een grap!

Als commentator van Touretappes en presentator van een avondprogramma werkte Mart Smeets jarenlang samen met Michael Boogerd. Smeets reageerde vanochtend geschokt en teleurgesteld op de dopingbekentenis van de voormalig Rabokopman, die na zijn carrière ook voor de NOS werkte. /p>

We citeren De Mart zelf maar even:

‘Ik ben jarenlang voorgelogen. In alle gesprekken die ik met wielrenners gehad heb afgelopen jaren’, reageerde Smeets vanochtend tegenover Giel Beelen op 3FM. ‘Ik dacht in mijn naïviteit dat hij eerlijk was als ik tegenover hem stond op een pleintje in Frankrijk en hem gerichte vragen stelde. “Heb je ooit doping gebruikt? Nee?” Wat kun je dan verder nog vragen? We hebben ons werk gedaan, misschien niet altijd even goed’.

Houd maar op Mart, er is werkelijk niemand in de hele wereld die daar in trapt. Wat een flauwekulverhaal, met je ‘ik dacht dat ze oprecht waren’. 

Misschien dat het eens tijd wordt voor een bekentenis van De Mart. En dan niet ‘ik heb mijn werk niet goed gedaan omdat ik ze geloofde’, maar ‘ik heb mijn werk niet goed gedaan omdat we allemaal wel wisten dat ze gebruikten, maar ik erover zweeg’.

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!