Zijlstra: ‘Er is altijd onderhandelingsruimte!’

Foto:

Principeloos.

Het heeft er alle schijn van dat Halbe Zijlstra het één en ander heeft geleerd van Mark Rutte – en niets van dat alles goed.

 Als sociale partners of oppositie met een alternatief komen voor de geplande ingrepen in WW en ontslagrecht, is dat voor de VVD bespreekbaar. Maar dat alternatief moet wel leiden tot vergelijkbare economische hervormingen. Fractieleider Halbe Zijlstra zei dat dinsdag in het debat met het kabinet over de economische crisis en de oplopende werkloosheid.

Hij zei iets over dat de tering naar de nering moet worden gezet, en dat er uiteindelijk écht fors bezuinigd moet worden, maar, zei hij erbij, niets staat vast. Er kan overal over onderhandeld worden. “We tekenen niet bij ieder kruisje”, aldus Zijlstra, maar blijkbaar wel bij de meeste.

Tekenend voor het failliet van de VVD op dit moment. De partij is echt leiderloos, of in ieder geval principeloos op het moment.

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!