Zuid-Korea tegen Noord-Korea: ‘Kom maar op!’

Foto:

Wapengekletter.

Zuid-Korea is niet onder de indruk van de harde woorden van Noord-Korea. Als Kim Jong-Un en de zijnen het zuiden aanvallen slaat Seoel onverbiddelijk terug. En hard ook:

“Omdat Noord-Korea provoceert en de levens en veiligheid van onze burgers bedreigt, willen we duidelijk maken dat we helemaal voorbereid zijn voor een stevige en beslissende aanval tegen het land.”

Het is triest, maar dit is de enige taal die het noorden begrijpt. Het heeft geen enkele zin om diplomatisch en genuanceerd te werk te gaan. “Val ons aan en we vegen je van de kaart”: iets anders bevatten ze niet.

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!