Ibn Ghaldoun school geschokt door gestolen examens

Foto:

Tuurlijk.

De Ibn Ghaldoun scholengemeenschap zegt zwaar geschokt te zijn door het feit dat twee leerlingen zijn gearresteerd vanwege het stelen van eindexamens:

Bestuursvoorzitter Ayhan Tonca van de islamitische scholengemeenschap Ibn Ghaldoun: “Het is vreselijk om te horen dat het om twee kinderen van onze school gaat.” Het is nog niet duidelijk hoeveel eindexamenkandidaten de gestolen examens hebben gezien, zegt Tonca: “Als een dief bij het eindexamen Frans blijkt te kunnen komen, dan hou je natuurlijk je hart vast. Ik wil nu vooral graag weten wat de impact van deze diefstal is. Hoe breed hebben de twee leerlingen de examens verspreid?”

Ja, ja. Natuurlijk had niemand dat in de gaten, toch? Geen roddels opgevangen, geen enkel gerucht gehoord… nee. Túúrlijk niet.

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!