Ibn Ghaldoun school geschokt door gestolen examens

Tuurlijk.

De Ibn Ghaldoun scholengemeenschap zegt zwaar geschokt te zijn door het feit dat twee leerlingen zijn gearresteerd vanwege het stelen van eindexamens:

Bestuursvoorzitter Ayhan Tonca van de islamitische scholengemeenschap Ibn Ghaldoun: “Het is vreselijk om te horen dat het om twee kinderen van onze school gaat.” Het is nog niet duidelijk hoeveel eindexamenkandidaten de gestolen examens hebben gezien, zegt Tonca: “Als een dief bij het eindexamen Frans blijkt te kunnen komen, dan hou je natuurlijk je hart vast. Ik wil nu vooral graag weten wat de impact van deze diefstal is. Hoe breed hebben de twee leerlingen de examens verspreid?”

Ja, ja. Natuurlijk had niemand dat in de gaten, toch? Geen roddels opgevangen, geen enkel gerucht gehoord… nee. Túúrlijk niet.

Like De Dagelijkse Standaard op Facebook en word lid van onze sprankelende, levendige community.

10 reacties
 1. En dat een sleutel van de kluis een paar jaar geleden was “zoekgeraakt” was natuurlijk ook geen reden om zich af te vragen of de inhoud van die kluis nog wel veilig was…

 2. Waar is het bewijs dat de sleutel twee jaar geleden is kwijtgeraakt?

  Waarom is die kluis daarna niet vervangen?

  Waarom wordt deze school eigenlijk niet gesloten?

 3. Kluis vervangen?? Ik las ergens dat de Gemeente Rotterdam een duplicaatsleutel heeft verstrekt. Dus als je je nog afvraagt tot hoe hoog in de hiërarchie men op de hoogte was dan is dat nu wel duidelijk.

 4. Dat er twee leerlingen gearresteerd zijn van deze school vanwege eventuele examen fraude boeit me niet maar wat mij wel irriteerd is het woord “Islamitische School”

   

  Van mij mogen al deze scholen en internaten met de grond gelijk gemaakt worden, het is toch belachelijk dat wij scholen toestaan waar anti-westerse ideologie wordt toegepast en dan nog het feit dat er Islamitische Scholen zijn die op grote schaal frauderen.

   

  Ieder geloof wat tegen onze westerse normen en waarden is en dat ook nog probeert om ons systeem te beinvloeden en cq te veranderen moet gewoon pertinent verboden worden

 5. Zelfs onze eindexamens zijn niet veilig voor de multiculturele samenleving. Wat een verarming, die MS.

 6. Inderdaad Shrimpocat. Wij worden gekoloniseerd door een horde barbaren met een ontwikkelings- en intelligentieniveau van een kolonie holbewoners. En dat ook nog op last van onze ‘eigen’ overheid, die ons aldus verraadt en wegspoelt met het badwater.

  En het gaat maar door, terwijl toch iedereen kan zien wat er gebeurt. De enige verklaring voor dit suïcidale gedrag, die ik kan bedenken is, dat types als Rutte, Samsom etc nog banger zijn voor de gevolgen van het NU toegeven van hun ongelijk,, dan voor de consequenties van de vestiging van Islamitische heerschappij, die een onvermijdelijk gevolg moet zijn van de demografische ontwikkelingen. Die zullen ook niet mals zijn, maar nog enige tijd vergen. Maar ook zij zullen onder de moslims door moeten, als het zover is. Hoe was het gezegde ook al weer over het voeren van de krokodil, hopend dat hij jouzelf niet zou oppeuzelen?

 7. En totaal niet door dat normaal gesproken matige leerlingen opeens exact dezelfde antwoorden hadden als de standaarduitwerking. In dezelfde woorden opgeschreven en in dezelfde volgorde……

 8. Reken er maar niet op.

  Voor de kolonialen gelden geheel andere wetten dan voor ons, inheemsen.

 9. Inderdaad Shrimpocat. Wij worden gekoloniseerd door een horde barbaren met een ontwikkelings- en intelligentieniveau van een kolonie holbewoners. En dat ook nog op last van onze ‘eigen’ overheid, die ons aldus verraadt en wegspoelt met het badwater.

  En het gaat maar door, terwijl toch iedereen kan zien wat er gebeurt. De enige verklaring voor dit suïcidale gedrag, die ik kan bedenken is, dat types als Rutte, Samsom etc nog banger zijn voor de gevolgen van het NU toegeven van hun ongelijk,, dan voor de consequenties van de vestiging van Islamitische heerschappij, die een onvermijdelijk gevolg moet zijn van de demografische ontwikkelingen. Die zullen ook niet mals zijn, maar nog enige tijd vergen. Maar ook zij zullen onder de moslims door moeten, als het zover is. Hoe was het gezegde ook al weer over het voeren van de krokodil, hopend dat hij jouzelf niet zou oppeuzelen?

Reacties zijn niet (meer) mogelijk.