Marc van Uchelen pleegt zelfmoord

Foto:

‘Intens man’.

Acteur Marc van Uchelen heeft zelfmoord gepleegd:

Acteur en regisseur Marc van Uchelen besloot zelf uit het leven te stappen. Dat laat een woordvoerder van de familie weten aan Shownieuws. Zondag werd bekend dat Van Uchelen (42) is overleden. De in Baarn geboren Van Uchelen speelde op zijn vijftiende de rol van de jonge Anton Steenwijk in de film De Aanslag.

Eddy Terstall, de regisseur, vertelt dat Van Uchelen bijzonder goed begreep hoe hij zijn rollen moest spelen. Hij voelde de verhaallijn goed aan. Op het persoonlijke vlak had de acteur wel vaker last van mentale problemen:

Het hielp ook dat Van Uchelen een opleiding had gevolgd als regisseur. ‘Hij wist als geen ander waar het in een verhaal om draaide’, legt Terstall uit. ‘Dat beperkte zich niet alleen tot zijn eigen rol.’ Dat de acteur/regisseur ook duistere kanten had, was in zijn vriendengroep wel bekend. ‘Hij was een intens mens – in alle opzichten.’

Wij wensen de familie en vrienden van Van Uchelen veel sterkte bij het verwerken van dit verdriet.

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!