Nederland is stront- en strontziek van de islam

Foto:

Nieuw onderzoek bewijst het. Maar de censuur verdrukt de stem van het volk.

In opdracht van de PVV liet Maurice de Hond een onderzoek doen over hoe Nederland nu over de islam denkt. De uitslag is vernietigend voor de Publieke Omroep, voor de kranten, voor de politieke kliek, die al sinds jaar en dag over diezelfde islam zwijgt en anderen zoveel mogelijk verbiedt erover te spreken.

Het hele onderzoek is zeer de moeite waard om te bekijken. Zie hier de hele PDF.

Kort samengevat: De overgrote meerderheid van het Nederlandse volk vindt niet dat de islam een verrijking is voor Nederland. Een flinke meerderheid vindt dat er een stop moet komen op de immigratie uit moslimlanden. Een zeer grote meerderheid vindt dat er in Nederland een stop moet komen op de bouw van moskeeën. Een overgrote meerderheid ziet een relatie tussen de islam en de recente aanslagen in Londen, Parijs en Boston. Het overgrote deel vindt dat er een grondwettelijk verbod op de sharia moet komen. Het overgrote deel vindt dat Nederland er niet beter op is geworden door de komst van de moslims. Het overgrote deel van de Nederlanders vindt dat er inmiddels genoeg islam is in Nederland.

De punten van Wilders worden dus door de overgrote meerderheid van het Nederlandse volk gedeeld.

En toch heeft de Publieke Omroep nog nooit een kritisch programma gewijd aan de islam in Nederland. Wordt Trouw door de heersende bestuurders en de rest van de media voor gek verklaard als ze het wagen om te stellen dat de sharia heerst in een deel van de Haagse Schilderswijk. Is er nog nooit een debat geweest over hoe de Nederlandse rechtstaat zich moet gaat verhouden tot de inbrekende eisen die de islam daarop stelt. Wordt de enkele Nederlandse columniste die in een Nederlandse krant consequent kritisch over de islam schrijft, weggepest. Ik heb het over Nausicaa Marbe in de Volkskrant. Is er überhaupt nog nooit een zakelijk kritisch debat geweest over de gevolgen van de immigratie en de open grenzen. Is het item ‘genoeg moskeeën in Nederland’ nog nooit aan de orde geweest. Worden referenda steevast tegen gewerkt. Is alle wetgeving aangaande de islam in Nederland ijllings naar Brussel verplaatst.

En wordt zelfs de uitslag van dit baanbrekende onderzoek, met uitzondering van de Telegraaf, in geen enkel medium gepresenteerd!!

Wat als het Nederlandse volk zich daadwerkelijk zou uitspreken voor een moskeestop? Dan zou dit van Brussel niet ingevoerd mogen worden. Alleen de laatste vrije Westerse landen, zoals Zwitserland, mogen nog zulke beslissingen nemen.

Is er in Nederland überhaupt wel eens een programma gemaakt door de Publieke Omroep over het democratische gehalte van dit land? Of een reconstructie over hoe, tegen de zin van datzelfde volk in (al vanaf de jaren vijftig waren Nederlanders altijd tegen immigratie) die immigratie van meer dan een miljoen moslims erdoorheen gedrukt is?

Een deel van de Turken is in opstand gekomen tegen de islamisering, de dictatuur, de censuur. Hier in Nederland wordt de achterliggende reden van deze Turkse opstand niet eens toegelicht op het Journaal. Had men kennelijk geen flauw idee dat dit ongenoegen bestond. De Nederlandse correspondent in Turkije verkondigt al sinds jaar en dag het evangelie van Erdogan. En dat terwijl ook heel veel Turken in Nederland het daar toch onmogelijk mee eens kunnen zijn. Dan voel je je dubbel gepakt.

De verstikkende censuur in dit land is onverdraaglijk. Maar het is helaas de onderdanige aard van ditzelfde volk die maakt dat de dictatuur van enkelen met zoveel succes kan worden doorgedrukt. En dat diezelfde Nederlanders zich door allerlei politieke truucjes laten verleiden om te stemmen op de partijen die niet gaan doen wat zij willen.  Of die lamgeslagen voor de buis hangen om dag in dag uit te moeten horen dat zij ongelijk hebben.

Dat is de realiteit waarin wij leven.

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!