Nederlands sprekende Syrië-gangers onthoofden man

Multiculti.

Leuk man dat deze jongeren straks weer terugkomen naar Nederland / België:

Het filmpje is te vinden via Twitter. Volgens de Belgische krant De Standaard gaat het om Vlamingen. In de video die op 2 juni is geplaatst snijdt een groep jongeren onder luid gejoel de keel door van een naakte man. Na ongeveer 40 seconden lijkt tussen het geschreeuw ‘Allah Akhbar’ en ‘Yalla yalla’ Vlaams-Nederlands te horen. De tekst klinkt als ‘Draai hem om, draai hem om’.

Oh, oh, multiculturalisten, wat heeft u gewrocht?

Like De Dagelijkse Standaard op Facebook en word lid van onze sprankelende, levendige community.

Michael van der Galien

Michael van der Galien is hoofdredacteur van De Dagelijkse Standaard en freelance journalist/blogger. Volg hem op Twitter: @MichaelvdGalien.
11 reacties
 1. -Nou, dan blijft er niet veel meer over van de geruststellende  woorden van Marchouch dat het ”onze” Syrie gangers ontbreekt aan killersinstinct…..maar ja, iedereen welke de woorden van een politicus serieus  neemt is op z’n minst naief te noemen….toch?

 2. Waarom is er uberhaupt nog discussie of ze hun NL-paspoort zouden moeten inleveren, vraagt een normaal mens zich af.

 3. Kan er op internationaal niveau niet opgetreden worden tegen deze barbaren? Als alle lidstaten hun inwoners met een dubbel paspoort, die meegedaan hebben met de strijd in Syrië niet meer toelaten in hun land, maken we als EU tenminste één keer een goed gebaar tegen deze moordenaars!

  Ieder land dient zijn burgers te beschermen. Laten we deze gefrustreerde en verharde lieden na de oorlog gewoon weer toe, dan kunnen we er op wachten dat er binnen korte tijd doden gaan vallen.

 4. Assad was toch de slechterik? Immers, Nederland/Europa wil actief de strijders tegen Assad steunen.

   

  Deze onthoofders zijn toch de strijders tegen Assad?

   

  Steunen wij dan dit soort ‘verzetshelden’???

   

  Welke idioot haalt het in zijn hoofd om zich in het conflict in Syrie te mengen? Die Assad zal wellicht ook geen lieverdje zijn, maar het adagium “de vijand van mijn vijand is mijn vriend” gaat niet altijd op!

   

   

 5. In de video die op 2 juni is geplaatst snijdt een groep jongeren onder
  luid gejoel de keel door van een naakte man. Na ongeveer 40 seconden
  lijkt tussen het geschreeuw ‘Allah Akhbar’ en ‘Yalla yalla’
  Vlaams-Nederlands te horen. De tekst klinkt als ‘Draai hem om, draai hem
  om’.

  Horror is een taktiek die in het Westen door alle eeuwen heen maar zelden is toegepast. Het is eerloos, ontwijdend en ten strengste verboden. Door Gods wetten en aardse wetten. Moedwillige gruwel kan niet worden vergeven omdat het rechtstreeks komt uit de zwartste duisternis. Het is een verbond met het Kwaad.

  Moge de onmensen worden gestraft met precies datgene wat ze anderen aandoen. Precies datgene.

   

 6. Mocht er binnenkort een onschuldige worden vermoord door een van jihadisten dan hebben diverse partijen bloed aan hun handen. Ik zal geen instanties noemen maar iedereen kent de wegkijkers. Bij de NCRV zat men zelfs te jubelen over zoveel daadkracht van ‘onze jongens’ . Jubelen met belastinggeld. En het zal allemaal nog heel, heel veel erger worden. Maar de ‘opstandige’ elite zal dat ongetwijfeld ontkennen. Samen met de struisvogels van de MSM en hun zorgvuldig geselecteerde deskundigen.

 7. “‘When I see the official Syrian opposition I see a group of people who have declared that they are in favour of democracy, human rights and a future for minorities, including Christians, in Syria.”

       -David Cameron-

 8. Deze ongeleide projectielen, die in Syrië een training hebben gevolgd zijn levensgevaarlijk voor de autochtone samenleving als zij weer naar Nederland terug keren…Daarom hoop ik maar dat dit uitschot in Syrië falikant worden neergeknald..Voor hen veel neter want zij zijn nu martelaar en voor ons ook veel beter, want dit uitschot ondermijnt de samenleving..

   

Reacties zijn niet (meer) mogelijk.