PVV Almere blijft bij elkaar

Foto:

En de linkse kliek heeft zo zijn best gedaan.

De fractie van de PVV in Almere blijft bijeen. Dat heeft de fractie maandagavond laten weten na overleg. ”De linkse media en politiek correcte kliek hebben ons niet uit elkaar weten te spelen”, aldus de Almeerse fractievoorzitter Toon van Dijk.

Prachtig voor Wilders dat hij een paar mensen binnenboord heeft weten te houden, een overwinning na een hevige reeks tegenslagen.

Maar dan even over het gejankebal van Van Dijk. Hij kan wel zielig doen over de linkse kliek en de eeuwige slachtofferkaart spelen, maar de Almeerse PVV-fractie legde de bal gewoon voor open doel toen ze afstand nam van de Marokkanen-uitspraak van Wilders. Het was die fractie die de verklaring afsloot met de mededeling dat ze de gevolgen van hun stap kennen en accepteren. De fractieleden namen Wilders te pakken, niet de media.

 

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!