De Boer gaat praten met Spurs

Geen categorieapr 30 2014, 18:00
Logisch.

Ajax-trainer Frank de Boer staat niet onwelwillend tegenover een vertrek naar Tottenham Hotspur. De Engelsen meldden zich drie weken geleden voor de coach bij Marc Overmars, directeur voetbalzaken van de club uit Amsterdam. Vandaag laat De Boer in gesprek met de NOS weten na de laatste competitiewedstrijd tegen NEC te willen 'praten en luisteren' naar de Engelsen. 'En daarna laat ik mijn gevoelens spreken.'

De Boer legt uit dat het hem er vooral omgaat dat mensen 'de hand van De Boer' kunnen zien. Dat betekent dus dat hij a) veel invloed wil en b) een team wil leiden dat nog niet gearriveerd is. De Spurs voldoen aan die beschrijving.
Die man heeft gewonnen met Ajax wat hij kon winnen. Nou ja, behalve de Beker dan. Voor de rest kan het de komende jaren waarschijnljik alleen maar slechter geworden. Vijf keer landskampioen op rij worden zou ongekend zijn en in Europa krijgt Ajax werkelijk niets voor elkaar omdat diens spelers gewoon niet goed genoeg zijn.
Nee, dan de Spurs. Daarmee kom je uit in de schitterende Premier League en moet je gezien de financiële situatie een team in elkaar kunnen zetten dat mee kan doen voor de UEFA-titel en zich het jaar erop moet kunnen plaatsen voor de Champions League, waarin het alles behalve onmogelijk moet zijn om te overwinteren.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten