Er moet een einde komen aan afbraak Defensie

Geen categorieapr 19 2014, 14:16
De Nederlandse krijgsmacht stelt werkelijk niets meer voor.
Journalist Hans de Vreij gooide vandaag een buitengewoon interessante afbeelding online waaruit maar weer eens blijkt dat de Nederlandse staat onze krijgsmacht totaal hebben uitgehold. Er is werkelijk niets meer van over.
Kijk nou eens goed naar die eerste cijfers: van 250.000 naar 40.000 militairen, en dat in slechts 23 jaar tijd. Bijna 85% van de krijgsmacht is dus verdwenen.
Dat is al erg genoeg, maar het wordt zo mogelijk nog triester. Van de 2889 gevechtsvoertuigen zijn er nog maar 729 over. En Leopard tanks? In 1991 hadden we er 913 van, nu 0. Ja, dat leest u goed: nul. Niets. Nada. We moeten het zelfs met veel minder F16-jachtvliegtuigen doen terwijl we ons volgens Den Haag specialiseren in de luchtmacht.
Het vreemde is dat de staat de afgelopen 23 jaar wel fors meer is gaan uitgeven. Waar dat geld naartoe is gegaan? Het in stand houden en uitbreiden van de verzoringssstaat én al die andere idiote linkse hobby's, zoals groene energie en 'klimaatbescherming.'
Daardoor zitten wij nu opgescheept met een verzorgingsstaat die bijkans onbetaaldbaar is geworden, een multiculturele samenleving waarin hele massa's immigranten zich weigeren aan te passen, een onderwijssysteem waarin managers het voor het zeggen hebben, en een cultuur waarin professionele bankzitters beloond worden om niets te doen terwijl mensen die iets van hun leven proberen te maken compleet worden uitgezogen.
Oh, en als wij of onze belangen ooit worden aangevallen door vijandelijke mogendheden kunnen we ons op geen enkele manier dan ook verdedigen.
Het is ongelooflijk en vooral ook onacceptabel. Tijd om de boel om te keren en de krijgsmacht weer op te bouwen naar de oude proporties. Als dit betekent dat er gesneden moet worden in de verzorgingsstaat: het zij zo. Sterker nog, dat komt prima uit.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten