Ons Nederland

Geen categorieapr 11 2014, 11:50
Ik heb zojuist het boek" De geboortepapieren van Nederland" gelezen.
Uitgave Elsevier over de vrijmaking van Nederland.
Als je dan beseft hoeveel strijd en energie er is gestoken door onze voorouders in het bevrijden van Nederland van de Spaanse en Franse overheersing, pas dan realiseerde ik mij de vreselijke nonchalance die onze hedendaagse regering toepast bij het teloorgaan van ons goede vaderland en daar wordt geen schot bij gelost door de overheersers in Brussel. Die hebben de administratieve oorlog uitgevonden die ze zonder leger kunnen winnen.
Dat komt omdat de soevereiniteit hun door de diverse laffe regeringen wordt aangeboden met de belofte dat ze voor lange tijd de kosten van het geheel zullen blijven betalen.
Dit alles tegen de wil van het volk dat een nieuwe koning heeft die gezworen heeft de Grondwet te handhaven en te verdedigen en die geen vinger uitsteekt de bevolking te redden van de veroveraars in Brussel, dat deze man zich nog durft te vertonen is mij een raadsel.
Want mensen een oorlog is het, het is heel in het geniep en in het verborgene en op deze manier komen we er pas achter als het te laat is en dan moeten we misschien weer 80 jaar vechten om weer vrij te zijn.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten