Meld je aan als stemmenteller voor #EU2014!

Geen categoriemei 01 2014, 11:29
De uitslag mag van Brussel niet worden bekendgemaakt? Daar hebben wij lak aan.
Zoals u ongetwijfeld weet heeft de EU het illegaal verklaard voor Nederland om zondagavond (22 mei) de verkiezingsuitslag bekend te maken. We zouden moeten wachten op andere landen, en daarna mogen wij onze resultaten pas aankondigen. Want Brussel beslist hoe wij omgaan met onze democratie, of iets dergelijks.
Als rechtgeaarde patriotten accepteren wij dat natuurlijk niet. Het zijn onze verkiezingen en we maken ze bekend wanneer wij willen. Daarom ondersteunen wij deze actie van GeenStijl van harte:

Laten wij dat ene kleine polderlandje zijn dat dapper weerstand biedt tegen de democratiehaat van de Europese Unie. Die Superstaat houden we niet tegen, maar laat de rest van Europa zien dat we niet zwichten. Ook al stem je zelf niet voor dat zinloze Europarlement van anonieme, volgevreten juichaapjes: red de democratie, stop de Europese censuur, en doe ECHT IETS voor je recht op transparante democratie. MELD JE AAN ALS STIJLLOZE STEMMENTELLER en ga op 22 mei om 20:30 uur in een stemlokaal bij jou in de buurt luisteren naar de stemuitslagen, die volgens de Kieswet hardop voorgelezen moeten worden. En daar mag je gewoon bij zijn. Geef jezelf op via [email protected]. Zodat wij de uitslagen van zo veel mogelijk stembureaus kunnen oogsten en met heel Nederland kunnen bouwen aan een betrouwbare, democratische en transparante Stijlloze #EUxitpoll.

De hoge tantes en omes in Brussel gaan dit ongetwijfeld niet waarderen, maar dat is juist extra reden voor ons om hieraan mee te doen. Wij gaan over onze eigen democratie. Die arrogante machtswellustelingen in Brussel hebben er in ieder geval niets mee te maken.
Hoe u mee kunt doen? Simpel, stuur een mailtje naar [email protected] waarin je aankondigt dat je meedoet. Deel je voornaam (achternaam mag, maar hoeft niet) en geef het exacte adres door van het stembureau waar je donderdagavond 22 mei om 20:30 uur bij de telling wil zijn. Het is handig om ook meteen je 06-nummer erbij te zetten (voor als het niet helemaal je van het gaat op verkiezingsavond), en als je graag gratis reclame wil hebben voor je Twitter- en Facebook-account kun je die er ook bij vermelden. 
GeenStijl neemt na je mail te hebben ontvangen contact met je op over het hoe en wat.
Een betere methode om pal te staan voor onze eigen democratische waarden is bijna niet denkbaar. Ja, het kost je wat tijd, maar dan heb je ook wat. Meedoen dus. Mail [email protected] en meld je aan!
UPDATE: Onze roze vrienden hebben een nieuwe manier bedacht om je aan te melden. In plaats van te mailen kun je dit aanmeldformulier invullen. Nog sneller en gemakkelijker kunnen ze het niet maken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten