Alle Dagen Seks blijkt niet te doen voor Bart

Geen categoriejul 30 2014, 20:29
Eén keer seks per 24 uur is te veel gevraagd voor de deelnemer aan het KRO-programma.
De KRO is met een nieuw programma op de proppen gekomen. Het is een echte moderne show: het gaat over seks en mensen worden er publiekelijk in vernederd. Of eigenlijk: ze vernederen zichzelf. Dat schijnt tegenwoordig heel normaal te zijn.
De show heet "Alle Dagen Seks." Het idee erachter is dat Nederlandse stellen 30 dagen lang iedere dag seks moeten hebben met elkaar. In de tussenliggende periode vertellen ze dan hoe het ze afgaat, of de relatie beter wordt (of slechter), etc.
Leuk bedacht als je het tokkie-gedeelte van het tv-publiek graag wilt aanspreken, maar blijkbaar gaat het sommige deelnemers erg lastig af:

Een van de deelnemers aan het nieuwe KRO-programma Alle dagen seks, is al na  één dag afgehaakt. Voor het programma proberen vijf stellen dertig dagen lang elke 24 uur ten minste één keer seks met elkaar te hebben. Voor Bart, die zich met zijn partner Quirienne had aangemeld, bleek die opgave al na een dag te zwaar.

Ik sta op zich heel erg achter de gedachte van het project, maar het verplichte karakter nekt mij. Zodra iets verplicht wordt heb ik er eigenlijk geen zin meer in", legt de arme Bart uit. Hij wilde het dus proberen, maar helaas, het lukt hem niet als het moet
Normaal gesproken is zoiets niets om je voor te schamen (wat is er trouwens aan om seks onder druk te hebben?), maar helaas gelden tegenwoordig andere regels. Bartje gaat namelijk af voor het oog van de hele natie. Heet ergste is dat zijn vriendin er nog eens een schepje bovenop doet. Ze laat namelijk weten hevig teleurgesteld te zijn in haar vriend:

"Ik ben er verschrikkelijk teleurgesteld over en immens boos. We hadden dit vooraf uitgebreid besproken. Ik keek er erg naar uit. Zo teleurstellend, zeker omdat hij mij altijd verwijt dat ik hem te weinig aandacht geef."

Ach gossie toch! Keek je er zo naar uit en moet je het nu opeens met 'gewone seks' doen? Dat is inderdaad wel heel triest zeg. Het lijkt me een uitstekende reden om je partner publiekelijk een schop na te geven, echt waar.
Het zegt nogal wat over de Nederlandse cultuur dat dit soort idioten tegenwoordig zendtijd krijgen, dat er zulke shows worden uitgezonden, en dat iedereen ook nog gekluisterd aan de buis zit. Gottegod mensen, los je relationale problemen gewoon privé op, zoals het hoort. Dan kunnen we dan net doen alsof we normen en waarden nog steeds serieus nemen en seks als iets moois én intiems beschouwen.
Is dat een idee? Of gaan we toch maar volle kracht vooruit met de ingezette platvloerse koers?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten