Belkin laat Mollema keihard vallen

Geen categoriejul 28 2014, 13:00
"Leeg."
Zoals Mark Thiessen opmerkt op Twitter valt dit me toch een beetje tegen van Belkin:

Bauke Mollema heeft zich de woede van zijn ploegleider Merijn Zeeman op de hals gehaald. Na het verspelen van de zevende plaats in het klassement zei Mollema dat hij voor de verkeerde tijdritfiets had gekozen. "Ik ben daar boos over", zei Zeeman tegenover de NOS in reactie op het betoog van Mollema. "Dit is geen stijl. Het is een reactie die past bij een teleurgestelde sporter, maar dit past niet bij een sporter die normaal gesproken de oorzaak bij zichzelf zoekt."

Vervolgens zegt Zeeman: "Bauke was niet goed vandaag. Dit optreden ligt in de lijn van de hele Tour. Hij is een echte vechter, maar in een tijdrit heb je geen achterwiel voor je. Je moet het helemaal zelf doen." Ploegleider Nico Verhoeven had daar ook iets over te zeggen: "Bauke heeft misschien het gevoel dat hij een verkeerde keuze heeft gemaakt door voor deze fiets te kiezen, maar ik zag vandaag gewoon een renner die leeg was."
Kortom, Team Belkin laat kopman Mollema keihard vallen. De reden? Hij vertrekt toch en ze willen geen ruzie met de fietssponsor (die het materiaal veel te laat leverde).
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten