Er is weer eens een Turk boos op Nederland

Geen categoriejul 29 2014, 19:00
Vanwege erkenning Armeense genocide
Het is ook altijd wat. Nu is weer de Turkse ambassadeur boos op Nederland. Waarom? Omdat de Provinciale Staten van Overijssel een motie hebben aangenomen waarin de Armeense genocide van 1915 wordt erkend. Bovendien zou de motie en het Armeense genocide-monument in Almelo haat aanwakkeren tegen Nederlandse burgers van Turkse komaf. Het moet niet gekker worden! De Telegraaf schrijft:

"In een brief aan de commissaris van de koning schrijft Sadik Arslan dat de motie de toch al fragiele positie van de Turkse gemeenschap in Nederland in gevaar brengt. Het zet sociale harmonie en de openbare orde op het spel."

De fragiele positie van de Turken hier? Sociale harmonie en openbare orde op het spel? Joh, je meent het? Is die man gek geworden? Moeten we hier een verkapt dreigement in lezen? Ik zou zeggen tegen die flapdrol: bemoei u in godsnaam met uw eigen zaken in plaats van ons Nederlanders te komen vertellen wat wij wel en niet moeten doen. Bevalt het u niet? Pech gehad, dan vertrekt u maar linea recta met Turkish Airlines naar uw eigen repressieve land. Kunt u onderweg nadenken over excuses aan het Armeense volk.
Man man man, waar moet dat heen in dit land met al die allochtone praatjesmakers?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten