Timmermans: nog lange weg te gaan in Oekraïne

Geen categoriejul 24 2014, 17:00
Onderzoek.
Dit komt natuurlijk doordat zowel de rebellen als hun Russische bazen de boel continu traineren:

Minister Timmermans en zijn Australische ambtgenoot Bishop hebben gesproken met de Oekraïense regering over het onderzoek op de rampplek. Ze informeren Kiev over hun internationale inspanningen in Europees en VN-verband.

Timmermans heeft de Oekraïense regering bedankt voor zijn hulp. "Maar er is nog een lange weg te gaan. We moeten zeker stellen dat er geen resten achterblijven", zei de minister van Buitenlandse Zaken.

Feitelijk is het een schuldbekentenis, maar probeer dat maar eens uit te leggen aan de vele Poetin-groupies die er tegenwoordig zijn in Nederland - misschien niet in zo zeer in het land zelf, maar zeker wel online. Aangespoord door lieden als Willem Middelkoop blijven ze maar herhalen dat het vast een 'false flag' operatie moet zijn geweest, ook al wijst alles in de richting van de rebellen, die gewoon een fout hebben begaan door een passagiersvliegtuig aan te zien voor een militair vliegtuig van het Oekraïense leger.
Het is en blijft triest dat de internationale gemeenschap - met Nederland voorop - niet gewoon ingrijpt en indien nodig met behulp van geweld het aanslaggebied veilig stelt.

 

Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten