Is Londense rapper beul Foley?

Geen categorieaug 23 2014, 18:00
Opgejaagd.
De Britse veiligheidsdiensten zijn druk bezig om de beul van James Foley te identificeren. Uit analyse van zijn stem kort na publicatie van de onthoofdingsvideo bleek dat hij waarschijnlijk uit Londen komt. Nu, korte tijd later worden er al namen genoemd:

De Britse geheime dienst maakt jacht op drie Engelsen die verdacht worden van de executie van de Amerikaanse journalist James Foley. Van de drie is Abdel-Majed Abdel Bary, een 23-jarige ex-rapper afkomstig uit Londen, vooralsnog het belangrijkste doelwit. Naast hem wordt door MI5 gezocht naar twee andere Britse twintigers, die mogelijk lid zijn van Terreurorganisatie Islamitische Staat (IS), en de nu nog onbekende onthoofder van Foley zouden kunnen zijn.

De Britten doen niet alleen hun uiterste best om de beul te identificeren, ze willen er ook voor zorgen dat hij wordt opgepakt op het moment dat zijn identiteit vaststaat.
Dit beest moet natuurlijk worden opgespoord. Alleen heeft het mijn voorkeur dat hij, als men eenmaal weet waar hij zit, gewoon kapot wordt gebombardeerd. Als je hem in de gevangenis gooit zal hij alleen maar proberen om anderen te beïnvloeden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten