Organisatie anti-ISIS demonstratie: "PVV'-nazi's niet welkom!"

Geen categorieaug 14 2014, 8:59
Alle mensen die niet anti-ISIS én anti-Israël zijn, zijn niet welkom. Dat u het even weet.
Volgens mij zijn radicale islamieten toch echt de nieuwe nazi's, maar blijkbaar denken de organisatoren van Demonstratie Tegen ISIS Amsterdam daar net een beetje anders over. Zoals ik gisteren al uitlegde zijn pro-Israëlische demonstranten niet welkom bij hun betoging die gepland staat voor 30 augustus. Sterker nog, ze tolereren niet eens pro-Israëlische commentaren op hun Facebook-pagina. Die houd je maar voor je - samen met je stomme vlaggen.
Naar nu blijkt zijn er meer mensen niet welkom die zich verzetten tegen ISIS. Zie hier een nieuwe update van één van de mensen achter de groep:
Niet alleen wil de organisatie geen enkele pro-Israël leus horen (of een Israëlische vlag zien), maar blijkbaar geldt dat ook voor aanhangers van de PVV, die terstond worden weggezet als "neonazi's." Want je kunt niet pro-Israël en anti-ISIS zijn, dan moet je wel een gore nazi zijn (iemand had dat tijdens de Tweede Wereldoorlog even moeten uitleggen aan ene A. Hitler. Dat had wat levens kunnen schelen).
Gelukkig zijn er steeds meer mensen die aangeven dat ze de demonstratie niet zullen bijwonen - wie wil er immers iets te maken hebben met een demonstratie waarbij hele bevolkingsgroepen worden uitgesloten omdat ze niet in het Gutmensch-plaatje passen? Voorlopig kunnen we die vraag beantwoorden met een, "bijna niemand."
En dan niet zomaar een fail, maar een epische. De organisatoren pretenderen 'anti-ISIS' te zijn, maar zijn in de eerste én de laatste plaats vooral 'anti-jodenzionisten' en anti-PVV. Nog even en er wordt ook bij verteld dat die vieze CDA'ers, CU'ers, SGP'ers en VVD'ers ook niet welkom zijn omdat hun partijen Israël steunen, en er staat straks alleen nog een bezoeker van het Red Light District die de weg kwijt is, omringd door een stel zelfverklaarde 'gematigde' moslims die een bloedhekel hebben aan alles wat naar jodendomzionisme riekt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten