PvdA'ers willen Israël kapotmaken

Geen categorieaug 21 2014, 18:59
Bijna tweederde van de lokale PvdA'ers wil Israël bestraffen met sancties.
Ik heb nog nooit PvdA gestemd. Ik kan een boek van 1000 pagina's volschrijven met redenen waarom ik nooit PvdA stem of zal stemmen. Er is vandaag weer een reden bijgekomen: 66 procent van de lokale PvdA'ers is voorstander van het bestraffen van Israël met sancties, omdat het land het lef heeft gehad zichzelf te verdedigen tegen de rakettenterreur van Hamas in de Gazastrook. Citaat:

De Nederlandse regering moet zich hard maken voor sancties tegen Israël en zich meer richten op de belangen van Palestijnse burgers. (...) Zo wil een ruime meerderheid van de lokale PvdA'ers (66 procent) dat sancties moeten volgen tegen Israël vanwege de Gaza-oorlog.

Dat is echt een heleboel. Bijna tweederde van de lokale PvdA'ers heeft zo'n gruwelijke hekel aan Israël dat zij het land willen bestraffen voor het simpele feit dat er aan hun kant niet zoveel doden vallen als aan de kant van Hamas. Tja. Israël heeft geïnvesteerd in de Iron Dome. Hamas heeft geïnvesteerd in terreurtunnels en raketten om zoveel mogelijk Joden te kunnen doden.
Maar over Hamas hoor je die PvdA'ers dan weer niet. Het is allemaal de schuld van Israël en Israël alleen:

Als gevraagd wordt naar de mening over de houding van de Nederlandse regering met betrekking tot het huidige beleid van de Israëlische regering in de Palestijnse gebieden vindt wederom een meerderheid van de PvdA'ers deze 'te positief' (61 procent).

Terwijl minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans (PvdA) niks van sancties tegen Israël wil weten - en terecht - slaat de achterban van de PvdA aan het radicaliseren. Of nou ja, de achterban en hun vertegenwoordigers in de lokale politiek dus. Het is een kwestie van tijd voordat de complete partij is overgenomen door mensen die Israël willen bestraffen en Hamas laten wegkomen met terreur.
Het is ook een kwestie van tijd voordat de PvdA er helemaal niet meer toe doet in het Nederlandse politieke landschap.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten