Scholes: 'Blind niet sterk genoeg' voor ManU

Geen categorieaug 31 2014, 18:00
Nope.
Paul Scholes maakt zich enigszins zorgen om Van Gaals nieuwe aankoop, Daley Blind. Volgens de oud-voetballer is Blind namelijk niet sterk genoeg om linksback te spelen... en waarschijnlijk niet goed genoeg om uit de voeten te kunnen op het middenveld.

'Ik weet niet zeker op welke positie hij gaat spelen'', zegt Scholes aan tafel bij BT Sport. Hij denkt dat Blind geforceerd centraal op het middenveld komt te staan. 'Ik denk niet dat hij sterk genoeg is om als linksachter te spelen. En de enige plek waar we hem kwijt lijken te kunnen is op het middenveld. Hij is een goede voetballer, maar of hij het antwoord is? We zullen het zien.'

Ik zou daar graag iets tegen in willen brengen, maar ik denk eigenlijk dat Scholes gelijk heeft. Op het moment tenminste. Nog niet zo lang geleden dachten we ook dat Blind te licht was voor Ajax, en al helemaal voor het Nederlands elftal. We hebben gezien dat hij zich snel aanpaste. In no time werd hij dé dragende speler bij Ajax en ook nog eens een goede, belangrijke kracht bij Oranje.
Geef die jongen een jaar de ruimte om sterker en beter te worden, en voor je het weet heeft Manchester wel degelijk wat aan hem. Maar dan zullen Van Gaal en co. wel even geduld moeten hebben.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten