18-jarige: 'Ik was seksslaaf van vrouw met drie borsten'

Geen categoriesep 29 2014, 17:00
Natúúrlijk.
De soap rondom de vrouw met de drie borsten, Alisha Hessler, wordt steeds gekker. Een 18-jarige knul beweert nu namelijk dat hij enkele weken haar seksslaaf is geweest en dat ze hem gedwongen heeft om haar naam in zijn borstkas te kerven.

Volgens Micheal Squier ontmoetten hij en Hessler elkaar op internet. Omdat ze dezelfde seksuele fetisjen deelden, mocht de tiener bij haar over de vloer komen. Diezelfde avond zou zij echter haar naam met een vleesmes in zijn borst hebben gekrast, hem hebben vastgebonden, afgerost en in een hondenhok hebben opgesloten. Na tweeënhalve week lukte het hem om te vluchten. Naar eigen zeggen is hij helemaal kapot van wat hem is aangedaan.

Ook zegt de jongen dat Hessler de borst elke dag opnieuw aan zich lijmt. Ze is dus niet alleen een op seks beluste meesteres/mishandelaar, maar nog nep ook!
Volgens Hessler is het verhaal van de jongen deels onzin; jij hij is haar slaaf geweest (oké dan!), maar niet haar seksslaaf. Oh ja, en hij heeft haar naam vrijwillig in zijn vlees gekrast.
Dit is snel het meest vreemde verhaal van de afgelopen jaren aan het worden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten