GeenStijl eist actie tegen vertical video syndrome

Geen categoriesep 01 2014, 20:00
Yes, eindelijk!
Ja, ja, eindelijk is er iemand - iemanden, zelfs! - die het zegt: het moet afgelopen zijn met het verticaal opnemen van video's.

Op 20 september is er een soort nationaal boosmensenfestijn op het Haagse Malieveld. Tientallen maatschappelijke en religieuze organisaties willen hun demonstratierecht gebruiken om de eigen boodschap over die van een ander heen te schreeuwen. Vlaggen en vaandels zullen wapperen, dubieuze kreten galmen en de ME zal paraat zijn. Als participerend weblog houden wij er zoals bekend niet van om passief aan de zijlijn te blijven staan. Ook wij gaan het Malieveld op. Ons hogere doel voor dit land: een einde maken aan VVS - vertical video syndrome. Wij zijn er dus bij, op 20 september op het Malieveld, en roepen iedereen die óók helemaal klaar is met verticaal gefilmde filmpjes op om zich bij ons aan te sluiten.

GeenStilj wil daarom een grote demonstratie houden op het Malieveld. De datum: 20 september. Dat is dus over minder dan drie weken. Aan de aanvraag voor een vergunning kan het niet liggen, die is prima geschreven en ook nog eens gericht aan de juiste persoon (die Haagse burgemeester van de VVD die ISIS best prima vindt).
Dit is nog eens een demonstratie die ik kan steunen! Weg met verticale video's, lang leve horizontale filmpjes!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten