Lange Frans vindt ISIS hartstikke sympathiek

Geen categoriesep 26 2014, 15:14
"Ik zal geen traan laten als er wat zou gebeuren."
De rapper Lange Frans (echte naam: Frans Frederiks) is actief op Twitter en deelt daar niet alleen zijn denkbeelden over de muziek, maar ook over het (wereld) nieuws. De conclusie die je uit zijn tweets kunt trekken? Deze man is linkser dan GroenLinks, sympathiseert met ISIS en andere terroristische organisaties, geeft het westen de schuld van de situatie in het Midden-Oosten, praat massaslachtingen door extremisten goed, en - oh ja - haat Europa en Amerika ook nog eens.
Hier begon het mee:
Vervolgens ging de rapper wat 'dieper' op de stof in door uit te leggen dat hij sowieso niet denkt wat er gebeurt. Maar als dat wel zo is:
Dat is op zichzelf natuurlijk al erg genoeg. In Frans' wereldje is het volkomen normaal dat extremistische moslims Nederlandse vrouwen, bejaarden en kinderen de dood injagen. Hadden we maar geen soldaten moeten sturen die de strijd aan moeten gaan met extremistische strijders (oftewel jihadisten). 
Om dat te benadrukken geeft hij meteen maar even aan dat een dergelijke terroristische aanslag hem écht niet kan boeien:
Als er straks dus allemaal babylijkjes op straat liggen te branden door een aanslag van ISIS staat Frans er dus zo ongeveer bij de applaudiseren; zo leer je die vervelende, ongelovige Nederlanders wel een lesje! Moeten ze onschuldige burgers in het Midden-Oosten maar niet beschermen tegen psychopatische genocideplegers en massamoordenaars.
Kan deze zelfhater onmiddellijk een enkeltje naar Noord-Syrië krijgen? Laat hem maar even genieten van het heerlijke leven onder het regime van Abu Bakr al-Baghdadi. Ik hoop wel dat hij zich dan onmiddellijk bekeert tot de radicale islam, want als hij dat niet doet eindigt zijn hoofd op een paal. Maar ja, eigen schuld dikke bult he?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten