Veel lof voor optreden Blind bij ManU

Geen categoriesep 15 2014, 15:00
Prima gedaan.
Daley Blind maakte gisteren zijn debuut voor Manchester United... en deed dat op een fantastische manier. De verdedigende middenvelder/linksback scoorde weliswaar geen doelpunt, maar was wel buitengewoon belangrijk voor zijn nieuwe team. Hij was het die de grote lijnen uitzette vanuit achterin en die, samen met Ander Herrera, regelmatig druk zette op de tegenstander waardoor ManU steeds snel weer in balbezit kwam.

"Blind is een interessante voetballer die bij speelt alsof hij de hersenen van Louis van Gaal op het veld is", aldus oud-international Martin Keown. "Hij krijgt het vertrouwen van zijn voormalige bondscoach en liet zien over veel verdedigende intelligentie te beschikken. Daarnaast zette hij druk als het nodig was. Blind verzorgde de aanvoer vanaf het middenveld met strakke passes. Hij maakte een uitstekend debuut."

De enige 'maar' is dat er gisteren tegen Queens Park Rangers werd gespeeld, niet meteen het beste team van Engeland. Blinds echte testen komen dus nog.
Maar goed, het begin is er. Hopelijk slaagt Daley erin zich aan te passen aan het niveau van de Premier League en voert hij zijn taken ook goed uit als ManU het op moet nemen tegen, zeg, Liverpool, Arsenal, Manchester City en Chelsea.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten