Help Jalta over de finishlijn: nog 50 abonnees nodig

Geen categorieokt 30 2014, 12:00
We zijn er bijna, we zijn er bijna, maar nog niet helemaal.
Goed nieuws! Jalta kan bijna officieel van start gaan. De afgelopen weken hebben we ons best gedaan om zoveel mogelijk mensen ervan te overtuigen dat ze abonnee moeten worden om dit mooie rechtse project te steunen en velen van u hebben dat inderdaad gedaan. Door uw vertrouwen en inzet is Jalta het point of no return buitengewoon dicht genaderd. 
"Buitengewoon dicht" betekent natuurlijk nog niet dat we er al zijn. We hebben namelijk nog 50 abonnees nodig. Ja, dat leest u goed: vijftig. Als u nog geen abonnement heeft genomen, maar er wel een paar keer over hebt nagedacht doe dat dan nu. Door op deze link te klikken kunt u zich in slechts twee minuten tijd aanmelden.
De kosten bedragen maar 7 euro per per maand, dat komt neer op iets minder dan een kwartje per dag. Een buitengewoon klein bedrag (zeker vergeleken met krantenabonnementen, of abonnementen op andere magazines - online of offline), maar u krijgt er bijzonder veel voor terug.
Enkele voorbeelden van goede analyses, originele verslaggeving en columns die onlangs gepubliceerd zijn, en waarvan u er nog een hele boel krijgt als u lid wordt:
"Piketty schreef een potentieel gevaarlijk boek." Edin Mujagic kraakt het boek van de linkse economische held Thomas Piketty. De rest van de media prijst Piketty alsof hij de Franse messias is, maar de chef economie van Jalta weet beter; de man z'n oplossingen zullen desastreus uitpakken voor de economie. We moeten dan ook voorkomen dat zijn analyse in de praktijk wordt gebracht.
"Red de democratie, verdubbel het aantal Kamerleden!" Jalta-hoofdredacteur Joshua Livestro komt met een tegendraads voorstel om de democratie te verstevigen (of zelfs te redden) door het aantal parlementariërs omhoog te schroeven en ervoor te zorgen dat zij verantwoording verschuldigd zijn aan hun eigen achterban in de regio. Laat ze maar knokken voor hun eigen zetel; ze zullen de wil van de kiezer daardoor méér respecteren dan ooit tevoren... en zeker dan het geval nu is in de Haagse kaasstolp.
"Verschillige kunst: maak eens een Onfatsoenlijk mens kapot." De nummer twee van Jalta, adjunct-hoofdredacteur Annabel Nanninga (voorheen van GeenStijl) reageert op het 'kunstproject' van 'kunstenaar' Nelle Boer. Die verzon niet alleen een Marokkaans typetje dat hoge ogen gooide in de mainstream media, maar maakte het ook nog eens zijn missie om mensen die kritisch durven te zijn over immigratie en integratie totaal af te branden. Annabel was één van zijn slachtoffers. Zoals we van haar gewend zijn pikt ze dat niet slaat ze keihard terug.
"De islam vecht tegen de vrouw." Eerder deze maand maakte Hafid Bouazza zijn debuut ook. En hoe. In zijn eerste column legt hij uit dat de (conservatieve, fundamentalistische en de extremistische) islam vrouwen feitelijk de oorlog heeft verklaard. Het is een harde waarheid die moderne westerse feministen om onduidelijke redenen weigeren te erkennen. Tijd om wakker te worden, dames: het is in uw eigen belang om u verzetten tegen de islamisering van de samenleving.
"Fortuyn werd vermoord en ik was blij." Het gebeurt lang niet vaak genoeg, maar eens in de zoveel tijd wordt een progressief Mensch wakker en realiseert hij zich dat hij iets geworden is wat hij helemaal niet wil: een hater van alles wat anders denkt. Geerten Walling is één van hen. Hij blikt terug op zijn jonge jaren als progressief; jaren waarin hij het prima vond dat Pim Fortuyn werd vermoord en dat andere islamcritici ook niet over straat konden. Het ergste hiervan? Modern links zit nog altijd vol van dit soort types. 
Bovenstaande stukken zijn vijf redenen om alsnog lid te worden van Jalta en het nieuwe online magazine aan de laatste benodigde 50 abonnees te helpen. Doe dat vandaag nog. Meld u aan, word abonnee, en geniet vanaf nu van een nieuwe rechtse website, die problemen durft te benoemen die door de andere media stelselmatig worden genegeerd.
Volg Michael op Twitter: @MichaelvdGalien.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten