Jim Bakkum is boos op RTL Boulevard

Geen categorieokt 01 2014, 13:36
Meisje.
Jim Bakkum is niet blij met de dames en heren van RTL Boulevard. Wat blijkt namelijk? Het roddelprogramma heeft bekend gemaakt dat zijn vrouw in verwachting is van een meisje:

In een facebookbericht vertelt de musicalster en zanger dat hij van slag is. 'Ik had het graag zelf willen zeggen :( (...) Als het om mijn kinderen gaat, kan je me eigenlijk niet bozer krijgen', aldus Jim. 'RTL Boulevard, met wie ik al jaren een hele goed band heb, heeft zonder iets te checken gemeld dat Bettina, Lux en ik een meisje verwachten.'

Jeetje, wat raar dat zo'n programma zoiets doet zeg. Je zou bijna denken dat het een derderangsprogramma is waar er vooral druk geroddeld wordt over het leed en leven van Bekende Nederlanders. Zeg maar: een soort van Privé, maar dan op de buis.
Types als Bakkum lijken niet te begrijpen dat je nooit helemaal op dit soort 'journalisten' kunt vertrouwen. Ja, ze geven je gratis pr als je het nodig hebt, maar ze doen soms ook dingen die je niet kunt waarderen. Dat zit nu eenmaal in de aard van het beestje.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten