Molukkers terroriseren Nederlands gezin

Geen categorienov 27 2014, 19:00
"Ik heb mijn kapmes geslepen."
Ah wat zijn we toch gezegend met dit soort fantastische cultuurverrijkers:

De komst van een Nederlands gezin heeft tot grote onrust geleid onder Molukkers in het Drentse Hoogeveen. De wijk waar de familie komende maandag een leegstaande huurwoning betrekt, is ooit toegewezen aan Molukkers. Die zitten dan ook niet te wachten op 'buitenstaanders' en zijn een terreurcampagne gestart.

Zo hebben ze het huis ondergespoten met allerlei hatelijke leuzen zoals "Alleen Molukkers" en "Molukse wijk." Wijkbewoner Sammy de Lima legt uit wat het probleem is in de ogen van de lokale bevolking: "Deze woonwijk is 51 jaar geleden gebouwd voor de Molukkers. Dat willen we zo houden. Wij hebben onze eigen gewoonten, daar moet je geen andere mensen tussen zetten."
Daar mag je geen andere mensen tussen zetten? Tegen wie denkt meneer Lima dat hij het heeft? Het zal hem verbazen, maar Nederland is van... alle Nederlanders. Het maakt niet uit wat iemands achtergrond is: iedereen heeft het recht om binnen onze landsgrenzen overal waar men wil te wonen. Daar is geen toestemming voor nodig van de lokale bevolking, en helemaal niet van een stel racistische Molukkers die denken dat ze een kolonie gesticht hebben in ons land.
Dat is allemaal zorgwekkend en bedreigend genoeg, maar het wordt nog erger. De Lima dreigt er namelijk ook meteen even op los. Wooncorporatie Domesta speelt, zegt hij, met vuur:

"Ik heb mijn kapmes al geslepen. Domesta speelt met mensenlevens. Dat is misschien hard, maar hoe de Nederlandse regering destijds heeft huisgehouden in de Molukken, dát is pas hard."

Het is mij een raadsel waarom deze Nederland-hater in ons land woont. Als je zo'n hekel hebt aan Nederland verhuis je toch lekker naar een ander land? Natuurlijk zijn Molukkers lang niet altijd goed behandeld, maar als dat je nog steeds zo enorm dwarszit dat je Nederlanders werkelijk háát heb je hier niets te zoeken; door te vertrekken doe je dan niet alleen ons een plezier, maar jezelf ook. Je hoeft je dan immers niet meer te ergeren aan allerlei Nederlanders die zomaar bij je in de buurt willen wonen.
Bovenstaande geldt natuurlijk niet alleen voor Molukkers, maar ook voor mensen van andere afkomst, ja, ook voor autochtone Nederlanders; als je Nederland haat moet je emigreren en je heil in een ander land zoeken. Makkelijker dan dat kunnen we het niet maken.
Jammer genoeg kunnen we ervan uitgaan dat deze man lekker in Nederland zal blijven (ongetwijfeld vanwege de verzorgingsstaat). In dat geval moet de politie De Limas huis binnenvallen, alle mogelijke wapens in bezit nemen, en de man zelf arresteren wegens bedreiging en oproepen tot geweld. Dat zijn strafbare feiten waar je mensen voor moet vervolgen.
Oh, wat ik me nog afvraag: wat vindt de PvdA hier eigenlijk van? Kan iemand de nationale racismebestrijder Ahmed Marcouch een mailtje sturen?
Volg Michael op Twitter: @MichaelvdGalien.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten