Naar goede muziek luisteren was nog nooit zo makkelijk

Geen categorienov 20 2014, 7:26
Muziek luisteren is leuk, vooral als u een goed muzieksetje in huis hebt om naar uw favoriete muziek te kunnen luisteren. Maar heeft u eigenlijk wel zoiets in huis? Denk daar maar eens over na. De vraag is: heeft u de SoundTouch van Bose al een kans gegeven? Goede muziek verdient namelijk uitstekende speakers.
Spotify en Deezer zijn op het moment twee mateloos populaire muziekdiensten. Zonder enige moeite kunt u Spotify, Deezer of zelfs iTunes gebruiken in combinatie met het kamervullende muzieksetje van Bose. Dat is natuurlijk heel erg fijn: u hoeft Spotify enkel in te stellen via de iPad of smartphone en even te connecten met de Bose SoundTouch en u krijgt er iets bijzonders voor terug: een uitzonderlijke hoge kwaliteit muziek. Compleet moeiteloos. Wie wil dat nou niet?
Het goede nieuws is dat de verschillende muziekdiensten echt helemaal geïntegreerd zijn in de SoundTouch-app, zodat het extra makkelijk is om via WiFi met één druk op de knop naar uw favoriete muziek te luisteren, of het nou pop-, hiphop- of rockmuziek is. Ook internetradio werkt als een zonnetje met de Bose SoundTouch. U hoeft uw favoriete radio-uitzending dus nooit meer te missen. Gebruik persoonlijke presets om direct toegang te krijgen tot uw favoriete muziek. Het is allemaal beschikbaar, binnen handbereik.
Met de gratis SoundTouch-app kunt u het hele apparaat beheren en zelfs bepalen welke muziek in welke kamer wordt gespeeld, als u beschikt over meerdere SoundTouch-producten. En ja, het werkt allemaal gewoon met uw bestaande WiFi-netwerk. Makkelijker is er niet. En er is nog meer goed nieuws; met de nieuwe serie SoundTouch-apparaten kunt u kiezen uit twee kleuren: zwart of wit.
Kijk snel op de Bose-website om de vernieuwde Bose SoundTouch te bestellen!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten