Amerikaanse drones knallen talibanstrijders overhoop

Geen categoriedec 26 2014, 13:30
Dit is rechtvaardigheid.
De enige goede moslimterrorist is een dode moslimterrorist. Dat hebben ze inmiddels in Pakistan ook begrepen, na het bloedbad op een school in de Pakistaanse provincie Peshawar. De taliban hielden daar op 16 december 500 scholieren gegijzeld, uiteindelijk werden tientallen kinderen vermoord uit wraak op het Pakistaanse leger, omdat het leger vecht tegen de taliban.
Michael van der Galien schreef toen over de bijzonder laffe aanval:

Een woordvoerder van terreurgroep Tehreek-e-Taliban Pakistan zegt dat het om een wraakactie ging van de Taliban op het Pakistaanse leger, omdat dat onlangs aanvallen had uitgevoerd op terroristen in dat land. Normaal gesproken zou je dan denken dat de extremisten het leger onder handen zouden nemen, maar nee, waarschijnlijk was ze dat te risicovol. Daarom kozen ze er dus maar voor om kinderen (van een militaire school) angst aan en uiteindelijk de dood in te jagen.

Het goede nieuws: er zijn weer een paar Pakistaanse talibanstrijders dood in Pakistan, met dank aan de inzet van Amerikaanse drones:

Amerikaanse drones hebben vrijdag zeven talibanstrijders in Pakistan gedood. Het leger en de geheime dienst van Pakistan hadden de locatie van de extremisten doorgegeven.

Het moslimterrorisme van de taliban houdt Pakistan, net als Afghanistan, nog altijd in z'n greep. Natuurlijk is een droneaanval op een groepje talibanstrijders als een druppel op een gloeiende plaat. Het extremismeprobleem is immens groot in die landen, net als in Syrië, Irak, tja, in welk islamitisch land eigenlijk niet?
We willen allemaal vrede op aarde, althans, daar hopen we allemaal op tijdens Kerstmis, maar dat gaat echt niet gebeuren zolang er islamitisch extremisme is op deze aardbol. Reken maar, het islamitisch extremisme gaat ook volgend jaar weer duizenden en duizenden onschuldige slachtoffers maken. Wat een triest vooruitzicht. Het enige dat we kunnen doen is zoveel mogelijk hulp bieden aan de landen die de bestrijding van het moslimterrorisme hoog in het vaandel hebben.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten