DDS wenst iedereen een fijne Kerstmis

Geen categoriedec 25 2014, 9:00
Maak er iets moois van deze dagen.
2014 zit er bijna op. Het is dus de hoogste tijd om kort terug te blikken op het afgelopen jaar en alle lezers van De Dagelijkse Standaard een fijne Kerstmis te wensen. Of je nou christen bent of niet, Kerstmis is bijzonder. Al is het maar omdat je een paar dagen vrij bent en kunt genieten van volle tafels met heerlijk eten.
Voor christenen is Kerstmis extra bijzonder, omdat vandaag de geboorte van Jezus Christus wordt gevierd. De kerken zullen voller zitten dan gebruikelijk, omdat iedereen graag Jezus' geboorte wil vieren. De rest van Nederland houdt het waarschijnlijk bij een goede maaltijd en een paar cadeautjes bij de kerstboom.
Natuurlijk zijn er ook talloze mensen in Nederland en in de wereld die géén Kerstmis kunnen vieren, om wat voor reden dan ook. Laten we ook aan hen denken vandaag en morgen.
Wat betreft de terugblik van 2014: het was voor mij persoonlijk een jaar met bijzonder mooie momenten - ik ben getrouwd met mijn vrouw en ik heb de mooiste reizen gemaakt naar de Verenigde Staten en Hong Kong - maar ook een jaar met minder mooie momenten met onder andere een begrafenis.
Voor De Dagelijkse Standaard geldt dat het een bijzonder goed jaar was: we zijn overgegaan naar een nieuwe vormgeving en een nieuwe redactionele formule, waarbij we nog dichter op het nieuws zitten en nog meer opinie kunnen brengen dan ooit tevoren. We zijn dit jaar enorm gegroeid - we hebben inmiddels een half miljoen unieke bezoekers per maand - en we verwachten volgend jaar nog groter te worden.
In 2014 is veel verschrikkelijks gebeurd. Denk aan wat er deze zomer allemaal is gebeurd: vlucht MH17 werd neergeschoten boven Oost-Oekraïne, de bloeddorstige islamitische terreurorganisatie ISIS rukte op in Syrië en Irak, en de Jodenhaat in Nederland nam een vlucht. Kortom, het kwaad is de wereld nog niet uit.
Nogmaals, de gehele redactie van De Dagelijkse Standaard wenst u een fijne Kerst toe, en ook alvast een gelukkig nieuwjaar. Dat betekent niet dat wij helemaal niets meer doen tot aan het nieuwe jaar, we blijven gewoon keihard doorwerken om u te voorzien van het allerlaatste nieuws, aangevuld met scherpe opinies. Geniet ervan.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten