Filmpje: Palestijnse instructies hoe iemand neer te steken

Geen categoriedec 29 2014, 18:00
Dit walgelijke filmpje wordt massaal gedeeld door Palestijnen.
En we hebben weer een filmpje dat in elkaar is geflanst door Hamas-sympathisanten. In het filmpje, dat massaal door Palestijnen wordt gedeeld op Facebook en Twitter, zien we een instructeur die uitlegt hoe je het beste iemand kan neersteken. Er komt geen bloed aan te pas, maar de beelden kunnen schokkend zijn, zeker als je je realiseert waar deze beelden voor zijn bedoeld. Kijk zelf maar even:
Aan het eind van het steekfilmpje wordt de kijker in het Arabisch opgeroepen vooral aanslagen te gaan plegen. "What are you waiting for. Go out and stab." De makers ervan, en de Palestijnen die de productie massaal delen op sociale media, willen niets liever dan dat er nog meer terreuraanslagen in bijvoorbeeld synagoges in Jeruzalem worden gepleegd.
De Algemeiner schrijft:

Hamas, in the past, has used such video clips as psychological warfare tools intended for Israeli audiences, including one exhorting, "Rise up and carry out attacks," to martial Arab music. Unfazed Israelis, however, quickly layered on mocking soundtracks, including a capella versions and even one interspersing clips from the Lion King animated film.

Dat zo'n oproep tot terreur driftig wordt gedeeld door Palestijnen is veelzeggend. Het is geen wonder dat steeds maar Israëli's en goedwillende Palestijnen (en dat worden er helaas steeds minder) geloven in een vreedzame tweestatenoplossing. Hamas vindt het natuurlijk geweldig dat het steekfilmpje zo populair is, want de islamitische terreurorganisatie Hamas vindt dat alle Joden barbaarse apen zijn en dat Israël en al haar inwoners de zee in moet worden gedreven.
Dit steekfilmpje is het zoveelste bewijs dat Hamas moet worden vernietigd voordat er überhaupt sprake kan zijn van duurzame vrede.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten