ISIS knalt afscheidsvideo dode polderjihadi online

Geen categoriedec 30 2014, 18:00
De Marokkaans-Nederlandse zelfmoordjihadi Sultan Berzel heeft een boodschap voor Nederlandse moslims: of ze alsjeblieft ook aanslagen willen plegen.
En we hebben een gezicht bij de 19-jarige polderjihadi uit Maastricht die half november een zelfmoordaanslag pleegde op een politiestation in West-Bagdad in Irak. Zijn naam is Sultan Berzel, hij is van Marokkaanse afkomst (je verwacht het niet), en hij heeft, voor zijn terreuraanslag waarbij talloze mensen omkwamen (volgens ISIS meer dan twintig), een afscheidsvideo gemaakt.
De moslimbarbaren van ISIS hebben de video vandaag online geknald. Berzel zegt onder andere: "De profeet neemt afstand van elke moslim die leeft tussen de ongelovigen. Hebben jullie je haat gekeerd naar de ongelovigen of interesseert jullie de woorden niet?" Daar is geen woord Spaans bij. Berzel vindt dat moslims alleen tussen andere moslims mogen wonen, leven en werken, en ze moeten vooral alle ongelovigen (lees: christenen, Joden, atheïsten) haten.
Zoals te zien is in de video, roept Berzel ook op tot aanslagen door moslims die in ons land wonen, zich daarbij uiteraard beroepend op Allah. Citaat: "Daarom roep ik jullie op voor een daad die de heer der werelden zal laten lachen. (....) Dus haast je voor deze daad." Het Limburgse accent doet het dreigement nogal hilarisch klinken, maar er is natuurlijk niks hilarisch aan.
Er hoeft maar één ISIS-sympathisant in bijvoorbeeld de Haagse Schilderswijk de video te zien en de oproep serieus te nemen - we weten allemaal dat er genoeg ISIS-fans rondlopen daar - en we zitten met een enorm probleem. Onderstaande video bewijst dat ISIS er alles voor over heeft om middels propaganda moslims wereldwijd aan te moedigen aanslagen te plegen in westerse landen.
Het is zaak dat we in het nieuwe jaar extra alert blijven én vaart maken met de totale vernietiging van de islamitische terreurorganisatie die meer en meer een gevaar is voor ons land.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten