Kuzu en Öztürk eisen gratis geld voor Marokkanen

Geen categoriedec 19 2014, 19:00
De nieuwe partij is er niet alleen voor niet-integrerende Turken, maar ook voor Marokkaanse subsidieslurpers.
Leuk hoor! Kamerleden Kuzu en Öztürk begrijpen blijkbaar dat ze het niet gaan redden als ze alleen maar Turkse kiezers aan zich weten te binden, en dus doen ze hun best om in het gevlei te komen bij Nedermarokkanen.
Hoe? Door hun 'recht' op kinderbijslag te verdedigen, ook als ze al lang niet meer in Nederland wonen.
Kijk maar eens naar de Kamervragen die het tweetal vandaag heeft ingediend. Het trieste is: je zou erom lachen als het niet zo ontzettend gevaarlijk was dat de heren allochtonen en autochtonen bewust tegen elkaar opstoken.

Vragen van de leden Kuzu en Öztürk (beiden groep Kuzu/Öztürk) aan de ministers van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en van Buitenlandse Zaken over het bericht dat de rechter opnieuw heeft bepaald dat het korten van kinderbijslag onwettig is (ingezonden 19 december 2014)

1 Bent u bekend met de beslissing van de Centrale Raad van Beroep in Utrecht inzake een lagere kinderbijslag voor kinderen in Marokko? 1)

2 Bent u op de hoogte van het gegeven dat de regering meerdere rechtszaken gevoerd en verloren heeft over de toepassing van de Wet woonlandbeginsel in de sociale zekerheid? Zo ja, wat is dan de reden dat de regering blijft procederen?

3 Hoeveel juridische onkosten heeft u tot nu toe gemaakt in de diverse procedures rondom het pogen de kinderbijslag voor kinderen in Marokko te korten?

4 Hoe lang gaat u door met het voeren van dit juridische gevecht alvorens u de diplomatieke betrekkingen en handelsbetrekkingen laat prevaleren boven een dergelijke pestmaatregel?

5 Heeft u andere signalen ontvangen waarbij projecten die medegefinancierd worden vanuit Marokko uitgesteld, afgesteld of niet aangegaan worden door het opzeggen van het sociaalzekerheidsverdrag met Marokko? Zo nee, verwacht u deze alsnog? Zo ja, wat gaat u hieraan doen?

6 Erkent u dat het voordeel van een verlaagde uitkering van de kinderbijslag in het kader van de Wet woonlandbeginsel niet opweegt tegen het nadeel van een verslechterd diplomatiek- en handelsklimaat? Zo nee, waarom niet?

7 Vindt u dat de handelwijze van de regering om eenzijdig het sociaalzekerheidsverdrag met Marokko op te zeggen verdere consequenties heeft voor het isoleren van Nederland op het wereldtoneel? Zo nee, waarom niet?

Nou weet ik niet precies waar Kuzu en Öztürk hun kennis van de internationale politiek hebben opgedaan, maar er valt nogal wat aan te merken op hun statement dat Nederland op deze manier geïsoleerd raakt. Say what? 'We' verlenen steun aan de anti-ISIS missie in Syrië, 'we' staan er internationaal nog altijd goed op, in Europa is Mark Rutte beste maatjes met Angela Merkel... als de NAVO aanklopt zijn we altijd bereid om een handje te helpen, en Brussel hoeft maar te gillen of we maken wéér bakken met geld over.
Lees verder op pagina 2.
Als we nog minder geïsoleerd raken kunnen we onszelf beter opheffen en Nederland gewoon een provincie verklaren van "de internationale gemeenschap." Dan bestaat er in ieder geval ook geen onduidelijkheid meer over de vraag of Nederlandse politici onze belangen proberen te behartigen of die van een (willekeurige) ander.
Blijkbaar hebben de heren dat niet door of is het in hun ogen nóg niet genoeg. Ziet u: Nederland moet zich eigenlijk helemaal wegcijferen voor anderen. Natuurlijk hebben wij er niets aan dat er hele horde Marokkanen van kinderbijslag genieten terwijl ze alweer in Marokko wonen, maar daar gaat het niet om. Wij hebben namelijk zoveel weelde, het zou ongepast en zelfs ronduit asociaal zijn als we die niet (eerlijk of niet) zouden delen met de rest van de wereld - en dan heb ik het natuurlijk met name over islamieten, want daar gaat het de heren Kamerleden écht om.
Laten we wel zijn: als het om Amerikaanse kinderen in Amerika ging - maar die ooit in Nederland hadden gewoond - zou het ze niets interesseren. Nou ja, tenzij het allemaal bekeerde moslims waren, dan misschien wel.
Het zou Kuzu en Öztürk verbazen, maar de hardwerkende Nederlander betaalt geen belasting zodat Marokkaanse kindjes en hun ouders in den vreemde van een heerlijk luilekker leventje kunnen genieten. Als ze dat zo graag willen zullen papa en mama Marokkaan zelf heel hard voor hun centjes moeten werken, net zoals ieder ander.
Er is werkelijk geen land ter wereld - behalve Marokko dan - die dat ook maar bijna vreemd vindt. Sterker nog, de rest van de wereld kijkt ongetwijfeld met verbazing toe hoe wij ons door de politiekecorrectheid laten dwingen om enorme bedragen over te boeken naar mensen die niet in Nederland wonen. En de koning van Marokko lacht ongetwijfeld hard in zijn vuistje omdat wij zijn mensen zonder problemen verrijken... en ook nog eens zonder dat hij daar iets voor hoeft te doen. Dank Allah voor het gratis geld, enzo.
[embed]https://www.youtube.com/watch?v=ETxmCCsMoD0[/embed]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten