Links: asielzoekerscentra te druk, gevechten zijn logisch

Geen categoriedec 06 2014, 19:00
Ze zitten met vijf mensen op één kamer en je weet wat dat betekent: automatisch ruzie.
Och wat leuk, links heeft snel een sympathieke manier gevonden om gewelddadige asielzoekers te verdedigen. Ik dacht even dat ze aan zouden komen met één of andere quasi-psychologisch verhaal over de trauma's die deze mensen hebben opgelopen, maar dat valt alleszins mee. In plaats daarvan geven ze de schuld aan...
Ons.
Jawel, Nederland is zélf verantwoordelijk voor het wangedrag van deze lieve, arme mensjes.

Asielzoekers in de voormalige Nassau-Dietzkazerne in Budel zitten met z’n vieren of vijven op één kamer. Volgens een van de bewoners van het AZC leidt dat tot opstootjes. “We zijn grote mannen, dat gaat niet samen.”
“Deze nacht heb ik maar twee uur geslapen. Het is verschrikkelijk”, vervolgt een Syrische asielzoeker zijn verhaal. Het asielzoekerscentrum biedt onderdak aan 1200 vluchtelingen uit Syrië en Eritrea.

Deze redenering wordt gepromoot door Omroep Brabant. Altijd leuk, zo'n links slachtofferverhaal waarbij de eindverantwoordelijkheid afgeschoven kan worden op die vieze, vuile, egoïstische blanke Nederlanders. Driewerf bah.
Het meest opvallende aan dit wanexcuus?

"We hebben verschillende normen en waarden, maar we moeten wel samen leven."

Joh! En dat wordt anders op het moment dat jullie, mensen uit heel andere landen met totaal verschillende culturen, uiteindelijk een woning krijgen in Nederland en geacht worden om actief deel te nemen aan de samenleving? Denken deze mensen nou werkelijk dat het land waar ze naar toe zijn gevlucht streng-islamitisch is (om maar iets te noemen) en dat ze geen cultuurverschillen zullen merken als ze een verblijfsvergunning hebben gekregen?
Ik herhaal: de PVV heeft gelijk. Agressieve 'vluchtelingen' moeten onmiddellijk worden uitgezet, zéker als blijkt dat ze met elkaar op de vuis zijn gegaan omdat ze er andere denkbeelden op nahielden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten