Monsterfiles verwacht door Sinterklaas en Zwarte Piet

Geen categoriedec 05 2014, 8:00
Een klap in het gezicht van de Quinsy Gario's in dit land.
Je zou maar Quinsy Gario heten en in Nederland wonen. Dan klaag je de hele tijd dat het Sinterklaasfeest 'racistisch' is en zit je in ieder tv-programma denkbaar omdat de linkse journalisten óók vinden dat het feest een racistisch tintje heeft, en dan neemt meer dan 90 procent van Nederland je niet serieus.
Zielig hoor. Maar dat krijg je ervan als de hele anti-Zwarte Piet-beweging wordt ontmaskerd als een bende geldwolven.
Nederland gaat vanavond gewoon Pakjesavond vieren met de kinderen, en dat betekent: lange files op de wegen. Hele lange files. Het wordt twee keer zo druk als normaal aldus de VerkeersInformatieDienst:

Op het piekmoment, rond 17.00 uur, staat er dan driehonderd kilometer op de Nederlandse snelwegen, tegen honderdvijftig op een 'normale' vrijdagmiddag. Ook de afgelopen drie jaar stond het steevast over zo'n driehonderd kilometer vast in de 'pakjesavondspits'.

Wie vanavond op tijd wil zijn om het Sinterklaasfeest te vieren, misschien zelfs met een ingehuurde hulpsinterklaas en een paar Zwarte Pieten, moet extra vroeg naar huis vandaag. En nee, om 16:00 uur in de auto stappen is waarschijnlijk nog niet vroeg genoeg.
Hoe dan ook, de verwachte monsterfiles tonen maar weer eens aan dat de gemiddelde Nederlander de Quinsy Gario's van dit land, de mensen die overal 'racisme' in zien en daar ook veel geld aan willen verdienen, totaal niet serieus neemt. Sinterklaas en Zwarte Piet are here to stay. Mooi hoor.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten