De vrijheid wint altijd: 9 miljoen euro voor Charlie Hebdo

Geen categoriejan 14 2015, 21:00
Een hele dikker vinger naar de radicale moslims.
De vrijheid van meningsuiting is here to stay, hoeveel radicale moslims er ook alles voor over hebben om een einde aan die westerse vrijheid te maken. Het Franse satirische weekblad Charlie Hebdo heeft met het nieuwe nummer na de terreuraanslag op de redactie genoeg geld verdiend en gekregen aan donaties om voorlopig niet bang te zijn voor een faillissement (waar de redactie vlak voor de aanslag nog bang voor was).
Het gaat om miljoenen euro's:

De krant Le Parisien heeft berekend dat het weekblad circa 9 miljoen euro binnenkrijgt aan donaties en met de opbrengst van de woensdag verschenen editie, waarvan de oplage stapsgewijs is verhoogd naar vijf miljoen exemplaren.

Overal is de nieuwe Charlie Hebdo met op de cover de islamitische profeet Mohammed die een bord omhoog houdt met de tekst 'je suis Charlie' uitverkocht. Dat zullen ze op een zekere school in Heemskerk wel weer niet oké vinden. In de rest van het blad staan geen andere cartoons van Mohammed, maar wel cartoons van moslimextremisten.
Kortom, de redactie van gaat ook zonder de acht vermoorde medewerkers - inclusief de hoofdredacteur - door waar het mee bezig was, zonder enige vorm van zelfcensuur. Waarvoor hulde. Dat het blad, dat normaal een oplage van 40.000 stuks heeft, he-le-maal is uitverkocht (onder andere dankzij Air France, die 20.000 exemplaren heeft gekocht om uit te kunnen delen aan klanten), is geweldig nieuws.
Het bewijst dat de vrijheid van meningsuiting en de persvrijheid het altijd winnen van de barbarij van moslimterroristen. Voor wie Charlie Hebdo ook wil steunen: probeer deze week snel nog een exemplaar van het satirische weekblad te bemachtigen. Er zijn een paar winkels in Nederland die het blad verkopen. Wij laten ons nooit onderdrukken door de aanhangers van de radicale islam. Nooit.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten