Hondsbrutale moslimterroristen willen president Barack Obama onthoofden

Geen categoriejan 28 2015, 20:00
Maar het heeft natuurlijk niets met de islam te maken.
In de islamitische wereld is een onthoofding een straf die met de regelmaat van de klok wordt uitgevoerd. Het maakt eigenlijk niet uit wat je hebt misdaan in de ogen van de moslimbarbaren. Het zijn van een niet-moslim is al genoeg. Voor de helderheid: iedereen die niet precies dezelfde orthodox-islamitische stroming aanhangt is een niet-moslim in hun ogen.
Terwijl Kobani is bevrijd van ISIS, onder andere door de bombardementen van de Verenigde Staten, maar vooral door het heldhaftige optreden van de Koerdische peshmerga, wordt president Barack Obama ook al bedreigd met een onthoofding. In een video van de genocideplegers van ISIS die een paar dagen geleden online is gezet, dreigt de islamitische terreurgroep Obama te onthoofden ín het Witte Huis:
"The fighter makes threats against the U.S., France, Belgium, and the Kurds," according to the Middle East Media Research Institute (MEMRI). "He threatens that he and his comrades will reach America and behead Barack Obama in the White House."
In de video richt een van de ISIS-terroristen zich rechtstreeks tot Obama: "This is the fate of anyone who opposes Islam. Know, oh Obama, that we will reach America. Know also that we will cut off your head in the White House and transform America into a Muslim province." De boodschap is afschuwelijk en hilarisch tegelijk, omdat de radicale moslims het nooit zullen winnen van het zeer machtige vrije Westen.
Althans... Aan Obama hebben we helemaal niks als het gaat om de verdediging van onze democratische waarden en de vrije wereld. Obama wil geen oorlog voeren, dus die houdt zich lekker afzijdig bij zo'n beetje alle conflicten in het Midden-Oosten. Alsof het hem allemaal niets kan schelen. Zijn pacifistische wegkijkbeleid zorgt voor een steeds instabieler Midden-Oosten. Obama is medeverantwoordelijk voor het feit dat ISIS steeds machtiger is geworden.
En toch denk ik dat ISIS nooit de VS zal veroveren. Want vanaf 2017 zit er een Republikein in het Witte Huis. En die gaat geheid korte metten maken met ISIS. Ik kan niet wachten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten