Klopjacht: Franse politie is moslimterroristen kwijt na slachting Charlie Hebdo

Geen categoriejan 07 2015, 16:00
De daders zijn ergens in Frankrijk, maar waar?
Waar zijn de bloeddorstige moordenaars gebleven die in naam van de islam 12 journalisten, omstanders en politie-agenten hebben afgeslacht in Parijs? De Franse politie heeft geen idee. De moslimterroristen zijn voor het laatst gezien in het negentiende arrondissement aan de Rue de Meaux in Parijs. Daar zijn ze uit de auto gesprongen en waarschijnlijk een gereed staande vluchtauto ingestapt. Hier een foto van de achtergelaten auto:
https://twitter.com/hugoclement/status/552794222785736705
De Franse politie is een klopjacht begonnen op de daders; meer dan 3.000 politie-agenten zijn opgetrommeld om ze te vinden, te arresteren of als het nodig is dood te schieten, als ze zich verzetten (en de kans daarop is nogal groot, gezien het feit dat ze met volautomatische vuurwapens rondlopen, zwaar getraind lijken te zijn en al een agent hebben geëxecuteerd).

Parijs is in de hoogste staat van paraatheid. De autoriteiten hebben op tal van plaatsen in de Franse hoofdstad extra veiligheidsmaatregelen getroffen.

Redacties van kranten en tijdschriften, grote warenhuizen, culturele instellingen en het openbaar vervoer worden allemaal extra beveiligd. Ook mogen kinderen de schoolgebouwen voorlopig niet verlaten.

Het is mogelijk dat ze zich tijdens hun vlucht hebben omgekleed, omdat het erop lijkt dat ze een extra set kleding hadden meegenomen:
https://twitter.com/traumabeertje/status/552810427546345473
De Franse politie zegt op zoek te zijn naar drie daders, niet twee. Dat betekent dat de twee terroristen hulp hebben gekregen en inmiddels mogelijk in een heel ander deel van Frankrijk zitten, of zelfs in een heel ander land. Misschien bereiden ze intussen een volgende terreuraanslag voor. Zolang ze niet zijn opgespoord, kan er nog vanalles gebeuren. Ik moet er niet aan denken. Het is een inktzwarte dag vandaag.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten