'Verkrachter' Bill Cosby uitgefloten

Geen categoriejan 10 2015, 19:00
De komiek heeft het lastig.
Steeds meer mensen vinden het niet kunnen dat Bill Cosby gewoon doorgaat met zijn leven - en zijn carriere - terwijl de ene na de andere vrouw hem ervan beschuldigd dat hij haar verkracht heeft. Case in point: de man wordt nu ook al geconfronteerd met die beschuldigingen als hij een optreden probeert te geven:

Een optreden van Bill Cosby in het Canadese Hamilton is vrijdagavond verstoord door demonstranten in het publiek. Zo'n 30 vrouwen gingen staan en riepen "Wij geloven de vrouwen!".

Het incident met Bill Cosby vond plaats tijdens het derde en laatste optreden dat de komiek deed in Canada. Bij de eerste twee waren ook al demonstraties buiten het theater. Tijdens de show in Londen werden twee mannen de zaal uitgezet nadat ze dingen schreeuwden. Ze riepen onder meer: "Je bent een verkrachter."

Hoewel je zou verwachten dat Cosby boos reageerde was dat allerminst het geval. Hij vertelde zijn bodyguards, die de orde wilden herstellen, dat ze de demonstranten met rust moeten laten. "Laat ze hun zegje doen," aldus de komiek. Vervolgens stond een man op die Cosby toe schreeuwde: "Je bent een verkrachter!"
Uiteindelijk ging Cosby stug door, maar niet voordat de helft van het publiek de zaal had verlaten.
Hoe meer je over Cosby leest, hoe sterker de gedachte dat hij een psychopaat pur is. Een normaal mens zou grote moeite hebben om hiermee om te gaan en zou zich thuis verstoppen. Maar Bill Cosby niet. Welnee, die vindt het fijn om gewoon door te gaan met zijn shows want ach, hij kan zich niet druk maken om de meningen van andere mensen. En trouwens, hij kan het geld ook goed gebruiken (ook al is hij al knetterrijk).
Zelden heb ik zo'n merkwaardige man gezien. Er zijn maar twee mogelijkheden: of hij heeft een enorme plaat voor zijn kop óf hij is een psychopaat pur sang. Gezien de verhalen van de vrouwen in kwestie opteer ik voor de tweede mogelijkheid.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten