Foto's! Zo zien overwinnende Peshmerga en een verliezend ISIS eruit

Geen categoriefeb 26 2015, 21:00
Ondanks alle monsterlijke slachtpartijen en grote dreigementen blijkt ISIS toch niet zo overwinnelijk. Een hartverwarmende fotoreportage uit het (nu Koerdische) Til Hamis.
26 februari is een zwarte dag in de geschiedenis van ISIS. Niet alleen hebben ze zich volstrekte cultuurhatende barbaren getoond door duizenden jaren oude Assyrische standbeelden tot pulp te slaan, maar ook is hun geheimzinnige onthoofder 'Jihadi John' eindelijk geïdentificeerd en kan hij hopelijk binnenkort omgelegd worden. Naast natuurlijk toch het mooie bericht dat het halve opperbewind van ISIS nu waarschijnlijk dood is, waaronder wellicht ook 'kalief' al-Baghdadi.
Echter houdt het slechte nieuws voor de onmenselijke moslimbarbaren daar niet op, want ook op het slagveld doen de jihadtokkies het momenteel niet al te best. De YPG en de Peshmerga hebben het stadje heroverd, net buiten Kobani. Fantastisch dat het moordbewind van ISIS daar voorlopig voorbij is en de inwoners daar weer verder kunnen met hun leven.
De geur van overwinning is dus bitterzoet, en de beelden zijn dat ook:
pic1 pic2 pic3 pic4
Waar gehakt wordt vallen overigens ook spaanders. Dat ziet er dan weer zo en zo uit (waarschuwing: niet klikken als u een zwakke maag heeft), maar hoe gruwelijk dat ook is: bedenk wel dat iedere dode ISIS-moslimradicaal niemand meer kan onthoofden, verkrachten, doodschieten of anderszins vernederen of van het leven beroven.
Lang leve Til Hamis, en lang leve de Peshmerga! Onze baken in de Middeleeuws-islamitische duisternis in het Midden Oosten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten