ISIS komt steeds dichterbij: terroristen willen Libanon binnenvallen

Geen categoriefeb 24 2015, 19:00
De moslimbarbaren willen een 'emiraat' in Libanon. Als dat lukt, zijn ze akelig dichtbij EU-land Cyprus.
ISIS wordt alsmaar groter en machtiger. De islamitische terreurorganisatie begint inmiddels vaste voet aan de grond te krijgen in het Noord-Afrikaanse land Libië (de oversteek naar Italië is in theorie zo gemaakt, en dat is precies waar ze mee dreigen). Maar dat is niet alles. ISIS wil binnenkort een 'emiraat' oprichten in Libanon door het land binnen te vallen. Dat betekent dat ISIS ook met de boot naar EU-land Cyprus kan varen om aanslagen te plegen onder de Cypriotische bevolking.
ISIS had vergaande plannen voor Libanon, maar er is officieel nog geen groen licht gegeven door de top van het terreurnetwerk. Daarom focust ISIS zich nu op het rekruteren van zelfmoordterroristen die aanslagen kunnen plegen op sjiitische moslims en westerse doelen. Het terreurplot is ontdekt door Libanese veiligheidsdiensten. Niet dat het gevaar daarmee geweken is overigens. De plannen zijn hoogstens uitgesteld omdat het moeilijker is geworden de juiste mensen te vinden om leiding te geven aan zo'n 'emiraat'.
The scheme was revealed by Lebanese security sources cited in a Monday report by the local Daily Star news outlet, which further pointed out that the militants have demanded support from affiliated terrorists in northern Syria to achieve their intrusion objectives.
According to the sources, the ISIL command has also started arrangements to establish “a military organizational committee tasked with running Lebanese affairs” following their presumed invasion of the nation.
However, the security sources noted that the notorious terror group was having difficulties picking a Lebanese commander for their military mission in the country after ruling out the appointment of fugitive preacher Ahmad al-Assir for the post.
Op deze kaart van Google Maps is goed te zien hoe dichtbij ISIS dan zou zijn bij Cyprus:
libanon
Als de Europese landen maar blijven toekijken hoe ISIS steeds meer terrein vergaart en steeds meer jihadi's aantrekt die stuk voor stuk bereid zijn te sterven voor de Islamitische Staat, dan is Cyprus, na de optuiging van een 'emiraat' in Libanon, binnen een mum van tijd ook ISIS-gebied. Het wordt tijd dat de Europese landen, samen met de Verenigde Staten in actie komen en nu echt werk gaan maken met de vernietiging van het ultieme kwaad van deze eeuw.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten