Zuinig én sportief: de nieuwe Volkswagen Golf GTE

Geen categoriefeb 04 2015, 15:59

De innovatieve Volkswagen Golf GTE is het bewijs dat een zuinige auto ook mooi en sportief kan zijn. En dat met slechts 7 procent bijtelling.
Bent u op zoek naar een nieuwe auto, omdat u dit jaar wel toe bent aan iets nieuws? Of mag u binnenkort een nieuwe auto uitzoeken van de zaak? Natuurlijk wil u het liefst een auto die voldoet aan de eisen van deze tijd. Dat moet een auto zijn die zuinig is, maar tegelijk ook sportief, snel en mooi. Zo'n auto moet niet te veel uitstoten, en de bijtelling moet zeker niet te hoog zijn. Die auto is er: de Volkswagen Golf GTE.
De Golf GTE heeft een sportief GTI-design en is een echte plug-in hybride. Dat betekent dat snelle prestaties hand in hand gaan met een bijzonder lage uitstoot. Lees: dat is goed voor het milieu én goed voor de portemonnee, want u rijdt de Golf GTE al met 7 procent bijtelling. Een nieuwe Golf komt zo wel heel dichtbij: u rijdt er al één vanaf 93 euro netto bijtelling per maand. Als dat niet als muziek in uw oren klinkt.
Onder de motorkap gebeurt iets bijzonders: de elektrische en verbrandingsmotor werken perfect met elkaar samen, wat betekent dat u langer kunt rijden op dezelfde volle tank benzine. De Golf GTE heeft een actieradius van 50 km op stroom, en samen met benzine maar liefst 939 km. Het opladen van de accu gebeurt via een laadpaal die meegeleverd kan worden voor kantoor als u de Golf GTE leaset via Volkswagen Leasing.
De buitenkant is even mooi als bijzonder. De Golf GTE is te herkennen aan een karakteristieke blauwe bies die doorloopt in de grille met koplampen en achterlichten die standaard volledig met LED zijn uitgevoerd. Een sportieve uitstraling van een zuinige auto waar u zich geen seconde voor hoeft te schamen.
Dat is nog niet alles. Want deze zuinige auto is niet alleen maar goed voor de portemonnee. De Golf GTE levert ook echt, zonder verlies van kracht. De Golf GTE heeft een gecombineerd vermogen van 204 pk, en is uit te rusten met een trekhaak die moeiteloos 1500 kg aanhanggewicht trekt. Klinkt dit te goed om waar te zijn? Nee, de Golf GTE is echt een bijzondere auto. Ga nu naar Volkswagen.nl en ontdek wat de nieuwe Golf GTE allemaal te bieden heeft.
38c1f5ea576b06a44b1f0d34653c5277
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten