Zwarte Piet-hater verliest baan na mishandeling agent

Geen categoriefeb 16 2015, 18:00
Hahaha.
Sorry hoor, maar ik ben nog even onbedaarlijk aan het lachen om dit bericht:
Kno'Ledge Cesare, een van de oprichters van Zwarte Piet is Racisme, werd vorig jaar in Gouda tijdens de intocht van Sinterklaas gearresteerd. Die arrestatie blijkt grote gevolgen te hebben: de politie heeft aangifte tegen hem gedaan en nu is zijn vergunning ingetrokken om als beveiliger te werken.
Hahaha. Haha. Ha.
Kno'Ledge Cesare is de artiestennaam van Jerry Afriyie. Hij mishandelde een politieagent tijdens de Sinterklaasintocht in Gouda vorig jaar. U weet wel, dat was die intocht waarbij Zwarte Piet-haters beloofden geweld te gebruiken tegen iedere Zwarte Piet die ze tegenkwamen. Ook probeerden ze massaal de aanwezige kinderen ervan te overtuigen dat Sinterklaas niet bestaat. Ongelofelijk kinderachtig.
En nu is Afriyie zijn baan als beveiliger kwijt. De politie deed namelijk aangifte tegen hem vanwege de mishandeling, en dat betekent ook dat zijn toestemming om te werken als beveiliger nu definitief is ingetrokken. Logisch, want een beveiliger moet het goede voorbeeld geven. Het is niet oké om geweld te gebruiken tegen een politieagent. Dan geef je het slechte voorbeeld en ben je een ronduit waardeloze beveiliger.
Ik denk dat we allemaal blij mogen zijn dat Afriyie geen beveiliger meer is. Hij heeft namelijk geen seconde spijt van de actie. Oftewel, hij zou zo weer een agent mishandelen. Kortom, hij heeft er echt helemaal niets van geleerd.
"Het is belangrijk dat we blijven opkomen voor onze rechten. En ook om te laten zien hoe Nederland hiermee omgaat. Als je opkomt voor jezelf, word je zo aangepakt. Heel veel (zwarte) Nederlanders steunen me, maar durven er niet openlijk voor uit te komen omdat ze vrezen voor hun baan of familie."
Het mishandelen van politieagenten is onacceptabel en moet snoeihard worden bestraft. Als je tegen Zwarte Piet bent, ga je maar een opiniestuk schrijven voor Joop.nl. Dat is prima. Vrijheid van meningsuiting enzo. Maar van hulpverleners blijf je af. Verdomme.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten