Hartverwarmend! 84-jarige oma blijkt live op televisie een golftalent... en kijk wat er dan gebeurt

Geen categoriemrt 31 2015, 13:00
Je bent nooit te oud om te leren. Dat geldt ook voor deze bijna 85-jarige vrouw die tot de verbazing van haar familie een soort Tiger Woods blijkt.
Op de leeftijd van 84 zit er voor velen van ons - als we dan überhaupt nog leven - niks anders op dan onze dagen slijten achter de geraniums en met kijken van steeds weer dezelfde zouteloze programma's van Omroep MAX.
Maar niet voor Margaret. De vrouw is op die leeftijd niet alleen fit en levenslustig genoeg om op televisie te verschijnen bij een spelshow, maar ook om alle jongere kandidaten daar al golfend uit het spel te slaan. Kijk naar de verbluffend mooie beelden van een vrouw die wel oud is, maar nog niet versleten... en dit potje golf naar haar hand zet alsof het niets is:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/03/The-Price-Is-Right-Hole-in-One-WIN.mp4"][/video]
.
Het enige wat ze nodig had waren een tweede kans, een portie doorzettingsvermogen en een absoluut ontembare levenslust. En dan blijkt dat je zelfs op hoogbejaarde leeftijd nog nieuwe talenten in jezelf kan ontdekken.
Margaret toont ons wie wij ook kunnen zijn mochten we haar respectabele leeftijd halen. We moeten slechts levenslustig en vastberaden blijven. Denkt u dat u het ook kunt? Deel dan deze video om een statement te maken: neem een voorbeeld aan Margaret! Je bent nooit te oud om het beste uit jezelf te halen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten