Help DDS groeien: doneer nu!

Geen categoriemrt 27 2015, 11:58
Beste lezer van De Dagelijkse Standaard,
Ik wil u van harte bedanken voor uw steun. Wij zijn verrast door de vele donaties die we de afgelopen dagen hebben mogen ontvangen. Dankzij u kan DDS de komende tijd nog groter en invloedrijker worden. Dank daarvoor.
Toch zijn we er nog niet. Als we echt impact willen hebben, hebben we meer hulp nodig. Steun ons daarom met een bedrag dat u kunt missen. Of het nou 50, 25 of 10 euro is.
paypal_klein ideal_klein
Wij zullen uw donatie gebruiken om DDS in de lucht te houden - het afgelopen jaar zijn wij zo hard gegroeid dat het bijzonder duur is geworden om de site online te houden. Met uw hulp kunnen we dat zonder problemen doen. En dat is niet alles: we zullen ook investeren in de toekomst zodat onze digitale voetafdruk nog groter wordt.
Doneer daarom vandaag nog 50, 25 of zelfs 10 euro aan DDS. U kunt op verschillende manieren betalen: via PayPal en IDEAL. Neem de tijd nu om ons een duwtje in de rug te geven en maak een bedrag over dat u kunt missen. Voor een donatie van 250 euro wordt u een Vriend van DDS, waardoor u dit jaar een diner kunt bijwonen met de redactie en gratis toegang krijgt tot DDS-evenementen.
paypal_klein ideal_klein
Alvast hartelijk bedankt,
Uw hoofdredacteur Michael van der Galien
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten